Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2014, 01:21   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart İnstagram takipçi satın al

Twitter, Instagram gibi platformlar son günlerde oldukça popüler olmaya başladı. Hemen hemen herkesin bir instagram, bir twitter profili bulunmaktadır. Fakat herkesin profili çok popüler değil, siz çok fazla kişiyi takip etsenizde sizin takipçi sayınız az olabilir. Bu nedenle bazı kişiler, takipçilerini arttırmak için farklı sitelere, uygulamalara üye olmaktadırlar. Bu uygulamalar gerçekten takipçi sayınızı arttırsada, istemediğiniz kişileri takip etmek zorunda kalabiliyorsunuz, veya istemeden reklam twitleri atabiliyoruz.

En sağlıklı şekilde, takipçi sayımızı arttırmanın yolu; takipçi satın almaktır. Son günlerde çok popüler olan takipçi satın alma sitelerinin hepsi güvenli değil. Çoğunda çok yüksek fiyatlarla satış yapılmakta, bu yüzden takipçi satın alırken diğer sitelerede gözatmamızda yarar var. Biz sizin için tüm takipçi sitelerini denedik, kendi profillerimiz için hem instagram takipçisi satın aldık, hemde twitter takipçisi satın aldık.

Eğer instagram takipçisi satın almak istiyorsanız, en kaliteli takipçiler ve diğer siteler 1000 adet takipçiyi 30-50 tl arasında satarken sadece 20 tl'ye satan instakip'i öneriyoruz.

Twitter takipçi, rt, favori satın almak istiyorsanız; en kaliteli ve uygun fiyatıyla satinaltakipci'yi öneriyoruz.

Tıklayınız : Takipçi Satın Almak

Instagram Takipçi Satın Almak için tıklayınız.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla