Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Şubat 2014, 00:56   #1
GuyFawkes
Keyifli~Üye
 
GuyFawkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Şubat 2013
Mesajlar: 216
GuyFawkes is on a distinguished road
Puanlar: 2.117, Seviye: 1
Puanlar: 2.117, Seviye: 1 Puanlar: 2.117, Seviye: 1 Puanlar: 2.117, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ctp Kaplama Avantajları



YÜKSEK MUKAVEMET

Ctp Polyester Kaplama Ve İzolasyonu yüksek mukavemet değerleri sağlayan malzemeler arasında en etkin olanlardan birisidir.

HAFİFLİK

Cam Takviyeli Polyesterler birim alan ağırlığında hem takviyesiz plastiklere, hem de ****llere göre daha yüksek mukavemet değerleri sunmaktadır.

TASARIM ESNEKLİĞİ

Polyester tasarımcının aklına gelebilecek her türlü karmaşık, basit, geniş, küçük, yapısal, estetik, dekoratif ya da fonksiyonel amaçlı olarak tasarlanabilir.

BOYUTSAL STABİLİTE

Çeşitli mekanik, çevresel baskılar altında termoset ctp kaplama ürünleri şekillerini ve işlevselliklerini korumaktadırlar.

YÜKSEK DİELEKTRİK DAYANIMI

Polyesterin göze çarpan elektrik yalıtım özellikleri, birçok komponent?in üretimi konusunda açık bir tercih nedenidir.

KROZYON DAYANIMI

Polyester? in antikorrozif özelliği, diğer üretim malzemelerinden üstün olan niteliklerinden biridir.

KALIPLAMA KOLAYLIĞI

Polyester ürünler, çelik türündeki geleneksel malzemelerde karşılaşılan birçok parçanın birleştirilmesi ve sonradan monte edilmesi işlemini tek parçada kalıplama olanağı ile ortadan kaldırmaktadır.

YÜZEY UYGULAMALARI

Ctp ürünlerde kullanılan polyester reçine, özel pigment katkıları ile renklendirilmek suretiyle, amaca uygun kendinden renkli olarakta üretilebilir.

ŞEFFAFLIK ÖZELLİĞİ

Polyester Ctp, cam kadar ışık geçirgen olabilir. Tam şeffaf olması nedeni ile ışığı yayması sayesinde, diffüze ışığın önem kazandığı seralarda ve güneş kolektörü yapımında önemli avantaj sağlar.

BETON YÜZEYLERE UYGULAMA İMKANI

Beton yüzeylere, polyester mükemmel yapışır. Özellikle, betonun gözenekli olması nedeniyle, ctp?i oluşturan anamalzemelerden polyester reçinenin beton gözeneklerinden sızması ve beton kütle içinde sertleşmesinden dolayı mükemmel bir yapışma sağlanır.

AHŞAP YÜZEYLERE UYGULAMA İMKANI

Polyester ahşap yüzeylere yapışma özelliğine sahiptir. Ancak ahşabın kuru olması ve stiren ihtiva eden polyester reçine ile iyi bir şekilde emdirilmesi gerekir.

****L YÜZEYLERE UYGULAMA İMKANI

Demir yüzeydeki pas ve yağ kalıntıları temizlendikten sonra polyester ile kaplanabilir. Bu sayede demir ve çelik yüzeyler, ctp kaplama ile kaplanarak korozyon etkilerinden korunmaktadır.

YANMAZLIK ÖZELLİĞİ

Polyesterin alev dayanımı, kullanılan polyesterin özelliğine bağlıdır. Alev dayanım özelliğinin arandığı yerlerde ?Alev dayanımlı? polyester kullanılmalıdır.

SICAKLIKTAN ETKİLENMEZ

Polyester ürünler, termoset plastikler grubundan polyester reçineler ile yapıldığı için yumuşamaz ve şekil değiştirmez. Isı dayanıklılığı kullanılan polyester reçinenin cinsine bağlıdır.

FARKLI MALZEME KULLANMA İMKANI

Polyester'ler çine demir, ahşap, halat, tel, mukavva, poliüretan sert köpük gibi malzemeler gömülerek mekanik özellikleri farklılaştırılabilir.

TAMİR EDİLEBİLİR ÖZELLİĞİ

Tamir izlerinin görünmemesi için, onarım işleminin bir kalıp üzerinde yapılması, ya da onarımdan sonra zımpara veya boya yapılması gerekir.

Ayrıntılı Bilgi İçin: http://www.ozyildizctpkaplama.com
GuyFawkes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla