Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Şubat 2014, 15:20   #1
thealone
Keyifli~Üye
 
thealone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 18 Aralık 2013
Mesajlar: 56
thealone is on a distinguished road
Puanlar: 510, Seviye: 1
Puanlar: 510, Seviye: 1 Puanlar: 510, Seviye: 1 Puanlar: 510, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Teknolojinin Gelişmesiyle Ortaya Çıkan Bilgi Platformları

Son yıllarda ülkemizde bilgisayar ve internet sektöründe yaşanan gelişmelerden haberi olmayan kalmamıştır. Son on yıl içinde önce evler bilgisayarlarla tanıştı. Ardından çok az sayıda da olsa bilgisayar sahipleri interneti kullanmaya başladılar. Küçük adımlarla bugünlere gelen bilgisayar ve internet dünyasının şu anki durumuna baktığımızda internet ve bilgisayarı olmayan insan sayısının çok az olduğunu söylemek mümkündür. Öyleki artık internet yalnızca bilgisayarlarımızda değil, cep telefonlarımızda bile mevcut. Bunun olumsuz yanlarının da olmasına karşı belki yüzlerce kat daha fazla olumlu yanı olduğunu söylemek mümkündür.

Öncelikle internetin hayatımızdaki yerinin bu kadar aktif olması, insanların bilgiyi öğrenmek için internetin ilk başvurulacak yer olmasını sağlamıştır. Bunun sonucunda da dükkanlarda satılan gazetelerin tirajları gün geçtikçe düşmüş, internetten haber yayınlayan web sitelerinin popülerliği gün geçtikçe yükselmiştir. Yalnızca haber değil, haber siteleriyle doğru orantılı olarak oyun, sağlık ve teknoloji sektörlerinde de insanların ihtiyacı olan bilgiyi en doğru şekilde sunan platformlar kurulmuştur. Bu platformlara örnek olarak, içerisinde otomobilden sağlığa, oyundan teknolojiye kadar ziyaretçilerinin işine yarayacak faydali bilgileri sunan en kaliteli platformlardan bir tanesi olan tap5.org sitesi gösterilebilir.
Tap5.org sitesine ilk bakışta sıradan bir web sitesi gibi görünebilir. Ancak aslında sitede 5-10 dk. vakit geçiren ve internet sitesinin kalitesinden az bir şey anlayabilen bir ziyaretçi kolaylıkla Tap5.org?un ayırt edici özelliklerini farkedecektir. Boş zamanlarda hem eğlenceli vakit geçirmek, hem de kaliteli bilgiye ulaşmak isteyenlerin vazgeçilmez adresi olmayı kısa sürede başaran tap5.org sitesinde tüm bunların yanında anlık olarak dolar ve euro fiyatlarını takip etmekte mümkündür.
Yalnızca içerik açısından değil, dizayn açısından da kendisi gibi platformların daima birkaç adım ötesinde olan tap5.org, kolay ve kullanışlı dizaynı ile ziyaretçilerinin kendisinden maksimum faydalanabilmesini sağlıyor. Sitede paylaşılan en son haberler sağ tarafta resimleri ile birlikte paylaşılıyor ve bu da ziyaretçilerin ilgisini çeken haberlere daha çabuk ulaşabilmesini sağlıyor. Bunların yanı sıra foto galeri ve video galerilerde yer alan ilgi çekici içerikler de tap5.org?un kalıcı ziyaretçi potansiyelinin gün geçtikçe artmasının en temel sebebi oluyor.
thealone isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla