Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Şubat 2014, 16:26   #1
herkesbilmez34
Keyifli~Üye
 
herkesbilmez34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 19 Aralık 2013
Mesajlar: 34
herkesbilmez34 is on a distinguished road
Puanlar: 393, Seviye: 1
Puanlar: 393, Seviye: 1 Puanlar: 393, Seviye: 1 Puanlar: 393, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 27%
Etkinlik: 27% Etkinlik: 27% Etkinlik: 27%
Standart Doğal yollardan kas geliştirme yöntemleri

Vücut geliştirme; yıllardır erkekler arasında yaygın olan fit kalma estetik ve seksüel görüntü açısından takip edilen bir kondisyon sistemidir. Daha iyi görünmek daha güçlü hissetmek ve genel anlamda daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak isteyenler çeşitli takviyelerle işlerini kolaylaştırıp daha hızlı şekilde kütle halinde kas elde edebilirler.

Yapılan egzersizler ve sağlıklı beslenmenin yanı sıra kullanılan takviyeler ve tozlar artık herkesin kolayca ulaşabileceği şekilde satışa sunulmuştur. Örneğin; whey protein sentezini tetikleyen en önemli kütle kazanım ürünü olarak tercih ve satış listelerinin başında yer almaktadır. Bu özelliğinin yanı sıra ayrıca kan dolaşımını hızlandıran bir özelliği de sahiptir.

Genel olarak Supplement; protein tozu amino asit kratinler İdman ve eğitim öncesi ürünler ve vitaminler tanınmış ve güvenilir markaların üretip piyasaya sunduğu hukuki yollardan işlemleri yapılmış devlet onaylı olup faturalı olarak satışa sunulan yasal maddelerdir. Toplum içinde ilaç olarak nitelendirilen bu yan ürünler kesinlikle ilaç değildir. Sanal ortamdan ve çeşitli ürün satıcılarından alışverişi mümkün olan takviyelerdir.
__________________
Özgür AKSOY
herkesbilmez34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla