Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Şubat 2014, 16:57   #1
herkesbilmez34
Keyifli~Üye
 
herkesbilmez34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 19 Aralık 2013
Mesajlar: 34
herkesbilmez34 is on a distinguished road
Puanlar: 393, Seviye: 1
Puanlar: 393, Seviye: 1 Puanlar: 393, Seviye: 1 Puanlar: 393, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 27%
Etkinlik: 27% Etkinlik: 27% Etkinlik: 27%
Standart Ilaç yerine takviye

Sağlık yaşam idarelerin de insanların en çok dikkat etmeleri gereken en önemli olgulardan birini oluşturmaktadır. Oldukça geniş bir anlam zenginliğine sahip olan sağlık her şeyden önce düzenli ve dengeli yaşam ile bütünleştirilmesi gereken bir kavramdır.

Buradan yola çıkılarak geliştirilmiş olan ve özellikle sporcuların kullanması gerekli gıda takviyelerinden biri olan En iyi protein tozu; genel kanı olan zarar içermesinin aksine doğru kullanımı sağlandığında oldukça sağlıklı bir besin olmaktadır. Benzer nitelikte; yine özellikle sporcular için geliştirilmiş olan Whey; özenli kullanım gerektirmesinin yanı sıra kas güçlendirici etkileriyle de sıklıkla tercih edilmektedir.

Vücut geliştirme; söz konusu ürünlerin daha genel adı olan Supplement daha çok sporcuların gıda takviyelerinde kullandıkları tüm ürünleri içerisine alan geniş bir anlama sahiptir. Aynı zamanda; özellikle sporcuların gıda takviyelerinde önemli bir paya sahip olan en kaliteli protein tozu kasların canlılık kazanabilmesinde ve ****bolizmaların sağlıklı çalışabilmesinde önemli etkilere sahip olan bileşenlerdendir. İlaç alma faaliyetlerinde olduğu gibi düşünülmeden yalnızca takviye olarak kullanılabilecek olan söz konusu ürünler; daha zinde ve sağlıklı hissedebilmek için kullanılabilmektedir.
__________________
Özgür AKSOY
herkesbilmez34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla