Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Şubat 2014, 10:29   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Duvarların ruhu

Son yıllarda ortaya çıkan yeni trendlerle dekorasyonda moda kavramı hız kazanmıştır. Yeni tasarımlarla ve kendi zevkimize göre dekore edilmiş bir ev ruh halimizi olumlu etkiler. Bu konuda özellikle duvarların rengi çok önemlidir. Bir eve girdiğimiz zaman ilk olarak duvarların rengi ve deseni gözümüze yansır. Dolayısıyla bizi direk biçimde olumlu veya olumsuz olarak etkiler. Bu sebeple duvar rengi veya duvar kağıdı seçimi üzerinde biraz düşünerek tercih yapmak gerekmektedir.
* Duvar kağıtları boyaya nazaran daha kolay yapılırlar. Hem daha kısa sürede tamamlanır hem de işlem esnasında ev kirlenmez. Bu kolaylıkları nedeniyle boyadan daha fazla tercih edilen duvar kağıtlarına son zamanlarda yüzlerce renk desen ve türdeki seçenekler eklendi. Bunlar içinden Art Deco duvar kağıtları çok kullanılmaktadır. Adını "Art" yani sanat kelimesinden alan bu kağıtlar anlaşılacağı üzere başarılı sanatsal görsellikler içermekteler.
* Duvar kağıdı online satış sitemizde sizlere birbirinden yaratıcı tasarımlara sahip çeşitli duvar kağıtları modelleri sunmaktayız. Ayrıca ithal duvar kağıtlarında oldukça iddialı seçeneklerimiz mevcut.
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla