Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Şubat 2014, 12:44   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Aileniz büyük ise her farklı otomobil markası için ayrı yerlere gitmeye son

Aileniz geniş ve herkesin farklı markaya ait araçları var en güvenilir şekilde aracınızı beklediğinizden daha iyi bulmanız artık çok kolay. Fiat yedek parça ile aracınızın sahip olduğu her türlü parçayı bulabileceğiniz günlerce aradığınız parçayı beklemeden anında size ulaştırılacak olan parçalar ile bekleme süreniz azalacak.

Bulamam diye düşündüğünüz her türlü albea yedek parça hizmetiniz ile Türkiye’nin her yerinde hizmetinizdeyiz. En kısa sürede parçalara sahip olacağınız doblo yedek parça servisi ile aracınıza beklemeden kavuşacaksınız. Linea yedek parça ile hangi model aracınızın olduğu fark etmeksizin sıra beklemeden kolayca ücreti ödeyecek ve aracınızı kullanmaya başlayacaksınız.

İhtiyacınız olan bütün parçaları seçmeniz ardından; en iyi oto bakım hizmetine sahip olacaksınız. Sizin için sürekli çalışan çağrı merkezi görevlilerimiz ile aklınıza her takılan sorunuza cevap bulacaksınız. Türkiye’nin her yerine sizi bekletmeden en kısa sürede aracınızı sağlam bir şekilde kullanmaya başlamanızı sağlamak en büyük ilkemiz. Söz konusu aracınız ve parçaları ise; artık sıra beklemeden en güvenli şekilde bu sorunları halledeceksiniz.
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla