Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Şubat 2014, 22:46   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Plastik Cerrahi ve Burun Estetiği



Burun Estetiği

Burun estetiği gelişen teknoloji sayesinde artık çok daha rahat ve kolay olmaktadır. Rahat nefes almanızı sağlarken burun tasarımı ile burnunuzun yüzünüze en uygun şekilde tasarlanmasını sağlayarak güzelliğinize doğal bir güzellik katabilirsiniz.

Burun estetiğinde öncesi ve sonrası işlemini ameliyattan önce yaptırarak şu anki haliniz ve ameliyat sonrasındaki halinizi görebilirsiniz. Doktorunuzdan ısrarla ameliyat sonrasındaki görüntünüzün nasıl olacağını göreceğiniz bir fotoğraf isteyin... İşin uzmanları siz ameliyata geldiğinizde önce şikayetlerinizi dinler ve burununuzun analizini yapmaya başlar. Daha sonra profesyonel fotoğraf makinesi ile fotoğraflarınızı çekerek bilgisayara aktarır ve programda sizin yüzünüze yakışacak en doğal burunun tasarımını yapıp size gösterir. Burnunuz estetik sonrası tasarımını beğenmez ya da ilave birşeyler eklemek isterseniz doktorunuza anlattığınızda size yardımcı olacaktır. Burun ucu kaldırma işlemi yaparak yüzünüze ekstra bir hava katabilirsiniz. Yüzde en dikkat çeken ve karakteristik özelliklerinizi belli eden burun olduğu için burun estetiği kişi için çok önemlidir. Kişinin yüzüne yakışacak en doğal burunu ameliyat ortamında yapmak ve kişiyi mutlu edebilmek gerekir. Mutsuz olan hastalar içinde yeniden bir burun revizyonu yapılarak kişi daha mutlu hale getirilebilir.

Burun estetiği fiyatları hakkında bilgi almak isterseniz 0212 337 32 32 numaralı telefondan bizlere ulaşabilir ve çağrı merkezimize aklınıza takılan estetik sorularını sorabilirsiniz.
Burun estetiği sadece güzellikten ziyade rahat nefes almanızı sağlaması, ilerleyen dönemlerde size zorluk çıkarmaması gerekir. Uzman bir Plastik cerrahı hastanın güzelliğini düşündüğü kadar sağlığınıda düşünmek zorundadır. Burun estetiği öncesi ve sonrası ile sizde ameliyat sonucunu dijital ortamda görebilir ve estetiğinizin doğal olup olmadığına karar verebilirsiniz.
Rahat ve sağlıklı günler...

Daha fazla bilgi için: http://www.buruncerrahisi.com

buruncerrahisi.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla