Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2014, 12:44   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Yer tasarrufu sağlayan pratik ürünler

Doğa yürüyüşleri kamplar treakingler doğaseverler ve hafta sonlarını kaliteli bir şekilde değerlendirmek isteyenler için birçok seçenek mevcuttur. Konaklama yapılan yerin özelliğine göre kullanılacak olan ürünlerde bu şartlara uygun şekilde seçilmelidir.
Örneğin bir su kenarına pikniğe ya da doğa kampına giden bir grup herhangi bir su taşkınından korunmak için yerden yüksekliği olan ürünleri tercih etmelidir. Bunların yanı sıra kış mevsiminde kar yağarken dağa tırmanış yapan dağcılarda konaklama ve dinlenme için kampettercih ederler. Ayrıca kampet yatak denilince anaokulu ve kreşlerde eğitim gören küçük öğrenciler için uyku saatlerini konforlu ve sağlıklı bir şekilde geçirmeleri için üretilen portatif yataklardır.
Denetim ve kontrollerin sıklaştığı anaokullarında çocukların can güvenliği ve hijyen koşullarının sağlanması açısından kullanılan maddelerin bakteri üretmeyen ve kolay parçalanamayan malzemeden üretilmeleri gerekmektedir. Bu ürünler kolay kolay deforme olmayıp yıllarca sağlamlığını korumaktadır. Dar alanlara sahip olan kreşler için uyku saatlerinde kurulacak olan bu sistemler kurtarıcı niteliğindedir.
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla