Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2014, 14:59   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Yerel seçim gündemi

Seçimler demokrasilerin kalbinin attığı noktadır. Seçimlerde oy kullanmak ise hepimizin görevidir. Son derece heyecanlı rüzgarların estiği bu seçim 2014 döneminde elimizden geldiği kadar adaylarımızı desteklemeye çalışıyor ve siyasi partiler cephesinden bu yönde gelen haberleri takip ediyoruz.
Ancak partilerin seçim 2014 adaylar listelerini açıklamaya devam ettiği şu günlerde internetteki bilgi kirliliği ortamını da göz önünde bulundurursak bize ulaşan her bilgiden emin olamıyoruz. Bu sebeple sizler için tamamen tarafsız bir platform hazırladık. mobilsecim.net internet adresimiz sizlere en güncel seçim bilgilerini sunuyor. Ayrıca uygulamayı telefonunuza indirerek seçimler hakkındaki her şeyi cebinizden takip edebilirsiniz.

Uygulamada Türkiye'nin her bölgesine ait adaylar bu adayların özgeçmişleri internet siteleri sosyal paylaşım ağlarında takip etmek isteyeceğiniz hesaplarının linkleri hatta görüşlerinizi paylaşmak için onlara ait email adresleri veya varsa telefon fax bilgileri yer alıyor. Yapılan her çalışmanın seçim anketi sonuçlarını etkileyeceği şu günlerde emin olun görüşleriniz adaylarınız için değerli olacaktır. Site üzerinde geçmiş dönemlere ait seçim sonuçları bilgilerine de ulaşmanız mümkün.
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla