Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Şubat 2014, 19:07   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Oyun Skor Oyunları



Gelişen teknoloji ile birlikte hızla değişen oyun beklentileri de günümüzde bilgisayar uzantısı olan internet aracılığıyla gerçekleştirilebilen bir aktivite haline gelmiştir. Yalnızca çocuklar için değil yetişkinler için de tutku haline gelen oyunlar; her zevke ve beğeniye hitap eder özellikler taşımaktadır.

Son derece eğlenceli özelliklere sahip olan oyun 1; araba atış balon patlatma bulmaca ve dini olmak üzere pek çok çeşit dahilinde oyun severlere sunulmaktadır. Eğlendirici olmasının yanı sıra; eğlenerek öğrenme sağlayan özellikler taşıması bakımından da ebeveynlerin çocuklarına gönül rahatlığı ile oynamalarına destek olabileceği hizmet dahilinde; komik korku ve macera gibi pek çok türü de bulabilmek mümkündür.

Bunlara ek olarak; dövüş hayvan ve kız oyunları olarak da çeşitleri bulunan oyunlar 1 hizmeti sayesinde her yaştan birey keyifli ve dinlendirici vakitler elde edebilmektedirler. Araştırmacılar tarafından bilgisayar oyunlarının çocuklardaki zeka ve dikkat gelişimlerinde son derece faydalı olduğu yargılarına ek olarak; söz konusu hizmetin öğretici özelliklerinin geniş öneme sahip olduğunu da söyleyebilmekteyiz.

Aynı zamanda; oynanılan oyunların sonuçlarının öğrenilebilmesi için uygulanabilinen oyun skor hizmeti sayesinde de; oyun severler önceki oyunlarına göre ne kadar ilerleme kaydedip kaydetmediklerini kolaylıkla hesaplayabilmektedirler.

Söz konusu hizmet dahilinde elde edilebilecek olan keyifli vakitler; hem çocuklar için hem de yetişkinler için dikkat toparlamada da fayda sağlamakta ve eğlenerek öğrenme faaliyetleri de gerçekleştirebilmektedir.

oyunskor1.gen.tr
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla