Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2014, 00:05   #1
BySiriUS
Keyifli~Üye
 
BySiriUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Eylül 2013
Mesajlar: 62
BySiriUS is on a distinguished road
Puanlar: 2.019, Seviye: 1
Puanlar: 2.019, Seviye: 1 Puanlar: 2.019, Seviye: 1 Puanlar: 2.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Lig TV Türksat üyeliği bilgi ve başvuru merkezi

Web Adresi: http://www.turksatpaketleri.com
Site İçeriği: Lig TV Türksat üyeliği bilgi ve başvuru merkezi
Amaç ve Kapsam:
Türksat Lig TV paketleri size en ekonomik yoldan Lig TV seyretme şansını sunuyor. Lig TV Türksat hizmeti ile diğer farklı paketler almanıza gerek kalmadan standart ulusal yayınları ve seçeceğiniz Lig TV paketini izlersiniz. Standart ulusal yayınlar yani; Trt, Atv, Kanal D, Show TV gibi 150-160 civarı ulusal ve bazı yerel kanalları uydudan izlediğiniz gibi izlemeye devam edersiniz. Bunlar ücretsizdir, siz sadece seçeceğiniz Lig TV paket ücretini ödersiniz o kadar. Türksat üzerinden şuan için HD yayın verilmemektedir. Yayınları kaliteli bir şekilde dijital olarak izlersiniz.

Türksat üzerinden Lig TV üyeliklerinde şu paketleri alabilirsiniz: Taraftar Paketi, Şampiyonlar Paketi, Süper Lig Paketi, Şampiyon Anadolu Paketi ve Anadolu Taraftar Paketi. Taraftar paketinde; 3 büyükler arasından seçeceğiniz takımın maçlarını, Şampiyonlar paketinde; 5 büyük takımın tüm maçlarını, Süper Lig paketinde; süper lig’deki tüm maçları, Şampiyon Anadolu paketinde şampiyon olmuş Anadolu takımları olan Bursa ve Trabzonspor maçlarını, Anadolu taraftar paketi’nde ise Anadolu takımlarından seçeceğiniz bir takımın maçlarını izleyebilirsiniz. Üstelik türksat lig tv üyeliklerinde zaman zaman Sporextra, Aile ve Yetişkin Paketleri de hediye edilmektedir.

Lig TV’yi HD olarak izleyebilmeniz için Digitürk üzerinden yani Eutelsat üzerinden yayın almanız gerekir. Lig TV HD üyeliklerinde giriş paketi ve iki keyif paketi izlersiniz. Giriş paketinde 110-120 standart yayın mevcuttur, keyif paketi olarak da belgesel, çocuk, haber, müzik ve sporsever seçebilirsiniz.

Türksat üzerinden lig tv paketleri ile ekonomik üyelik sağlanır. Eutelsat üzerinden üyeliklerlede ise HD yayın alarak, Digitürk’ün diğer paketlerinden de yararlanabilirsiniz.
BySiriUS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla