Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Şubat 2014, 15:15   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Piknik keyfinin vazgeçilmezleri

Bahar ve yaz aylarının aile arkadaş ortamı gibi toplulukların açık havada hep birlikte çeşitli aktivite ve yemek yeme ile ilgili eğlenceli vakit geçirdikleri en güzel eylem pikniktir. Yeşil alanların mesire yerlerinin ormanların su kenarlarının tercih edildiği özellikle hafta sonları gerçekleştirilen ve havanın ılımasıyla insanları yollara döken geleneksel bir iştir aslında. Yakalın mangallar pişirilen etler semaverde demlenen çay çimler üzerinde sere serpe uzanan insanlar ülkemizde piknik kültürünü oluşturan etkenlerdir.

Yakılan mangallarda tercih edilen genellikle çıra ve kömürle tutuşturulan mangal bunun yanı sıra araçlarında yer olanların yanlarında götürdükleri tüplü mangal kullanım açısından kolaylık sağlamaktadır. ****l tabakların birbirine tutturulmuş şekilde olduğu yanan köz haline gelmiş kömürlerin üzerine konan ızgara üzerinde etlerin pişirilmesi bu sistem ile mümkündür. Mangal fiyat listeleri her imalat malzemesi şekli ve satıcı tarafından belirlenen fiyatlarıyla farklılık gösterir.

*Kompresörler kullanılarak ateş iyice artırılır ve bu kompresörler balon şişirmede de kullanılır. Mangallar genellikle saç tabakalardan meydana gelir. Piyasada tek kullanımlık mangallar da balkonlarında mangal keyfini yaşamak isteyenler için üretilmiştir. Mangal fiyatları 20 TL den başlamaktadır.
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla