Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Şubat 2014, 16:06   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Neden Barkod Okuyucu



Neden Barkod Okuyucu?

Barkod okuyucu günümüz teknolojisinde dünya genelindeki neredeyse tüm firmaların ürün takibini kolaylaştırması nedeniyle tercih edilen ürünlerdir. Barkod okuyucular daha çok imalathane ve depolarda kullanılıyor gibi bilinse de bugün her türlü firmanın tercih ettiği favori gereçler arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Barkod okuyucu, ürünlerin ne kadar üretildiğinin, kaç adet ürünün hangi ilde hangi firmaya gönderildiğinin takibi ve ürünlerin tür ve çeşitlerinin takibi, zayi ya da kayıp ürünlerin olup olmadığının tespiti konusunda büyük kolaylık sağlamaktadır.

Kaliteli bir barkod okuyucu 1d ? 2 d barkodları seri bir şekilde okutabilir ve sisteminize kayıt edebilirsiniz. Barkod okuyucularda en önemli hususların başında okuma hızı gelmektedir. Okuma performans yüksek bir barkod okuyucu belli bir ürünü kısa bir sürede okutabileceğiniz gibi okuma hızı yavaş bir barkod okuyucu ile aynı ürünü çok daha uzun zamanda okutabilirsiniz. Bu nedenle barkod okuyucu seçiminde dikkatli olunması gerekir. Yüksek performanslı bir barkod okuyucu her zaman firmaya zaman kazandıracaktır.

1997 yılından bu yana barkod okuyucu ürünlerin satış ve servis hizmetini veren DESNET BİLİŞİM barkod okuyucu ürünlerin özellikleri ve ihtiyaca yönelik barkod okuyucu bulma konusundaki tüm gereksinimleri cevaplayacak nadir firmalardandır. Üstelik barkod okuyucu fiyatları piyasaya göre son derece makul düzeydedir. Desnet Bilişim firmasına 0212 347 42 22 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

desnet.com.tr
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla