Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Şubat 2014, 18:35   #1
legendfox
Keyifli~Üye
 
legendfox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Şubat 2014
Mesajlar: 1
legendfox is on a distinguished road
Puanlar: 95, Seviye: 1
Puanlar: 95, Seviye: 1 Puanlar: 95, Seviye: 1 Puanlar: 95, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Hedeflerinizi yaşam koçunuz ile belirleyin

Yaşam Koçu İnsanlar yapabilecekleri en iyi tercihi yapar. İnsan davranış amaçlıdır. Anlamak istiyorsan eyleme geçmelisin.
* * * * * * Yaşam Koçluğu ; bir insanın gelişmesine, yeni bir beceri, yetkinlik veya davranış öğrenmesine, kendisi için koyduğu hedeflere ulaşmasına veya bir problemini çözmesine destek olmaktır. Hedeflerine daha hızlı ve kolay ilerlemenizi, fırsatları etkin biçimde değerlendirmenizi, karşılan problemlerin çözülmesini sağlar.
* * * * * * Yaşam Koçluğu kişisel hedeflerine ulaşmalarında bireylere bir yol haritası sunar. Alanlarında başarılı olmuş binlerce insanın, yaşamları boyunca elde ettikleri deneyimleri danışanlara aktarır. Bu deneyimlerin ortak özelliklerini araştırır ve bireylerin kullanabilecekleri stratejiler haline çevirir. Yaşam koçluğu; profesyonel bir yol arkadaşlığıdır. Hayatınızda yolunuza çıkan engelleri zorlanmadan aşmanıza ve hayat kalitenizi arttırmanıza yardım eden bir sistemdir. Hayallerinizi hedeflere dönüştürmenize ve hedeflerinize doğru adım adım ilerlemenize yardımcı olur. Kendinizi keşfetmenize ve hayatınızda fark yaratmanıza yardımcı olur.Koçluk Eğitimi hayatınızı değiştirmekle kalmaz, insanların hayatına renk katmanızı sağlar
legendfox isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla