Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Şubat 2014, 15:43   #1
holrek
Keyifli~Üye
 
holrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 19 Şubat 2014
Mesajlar: 1
holrek is on a distinguished road
Puanlar: 85, Seviye: 1
Puanlar: 85, Seviye: 1 Puanlar: 85, Seviye: 1 Puanlar: 85, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Kıyafetlere Uygun İç Giyim Alışverişi



icgiyimmoda.com


Kıyafetlerinize ne karda önem verdiğinizi biliyoruz ancak iç giyim konusunda yapılan yatırımların, ya da markaların yaptığı girişimlerin bu aşamada yetersiz olduğunu düşünüyoruz. İç çamaşırı satışı ve üretimi yapan onlarca marka ve site var fakat insanlar gerçek manada güvenebileceği bir adres bulma konusunda bir hayli sıkıntılı! Bu sıkıntıların farkında olan bir firma olarak online hizmetler konusunda kendimizi daha fazla geliştirdik ve hız kesmeden çalışmalarımıza devam ettik. Yapılan araştırmalar da gösteriyor ki sitemiz özellikle hanımların en çok tercih ettiği ve en fazla güvendiği siteler sıralamasında ilk sırada yer alıyor. Güven kolay kazanılan bir şey değil ancak kolay kaybedildiğini söyleyebiliriz. Bizler hata yapmamak için çalışıyoruz ve meydana gelebilecek her türlü hataya da daha önceden müdahale edebilmek adına gerekli çalışmaları yapıyoruz. İç çamaşırı ürünleri ve gecelik gibi özel ürünler için güvenebileceğiniz bir adres olduğumuzu düşünüyoruz ve yılların verdiği tecrübeyi de müşterilerimiz ile paylaşıyoruz.



Sütyen http://www.icgiyimmoda.com/sutyen ya da külot seçimlerinizin yanı sıra jartiyer gibi özel ürünler için de bir tık ile işlem yapabilir ve siparişlerinizi verebilirsiniz. Aynı şekilde; pijama, korse ve çok daha fazlası sitemizin kategoriler bölümünde yerini almış durumda! Profesyonel site editörlerimiz sizler için elinden geleni yapıyor ve sezonun en çok tercih edilen modellerini sizinle buluşturuyor. Sitemize giriş taptıktan sonra saniyeler içerisinde üyelik işlemlerinizi tamamlayın ve bu işlemlerden sonra alış veriş yapmak için hazır olduğunuzu söyleyebiliriz. http://www.icgiyimmoda.com adresini daha önce duymuşsunuzdur diye tahmine diyoruz çünkü internet aramalarında daima ilk sırada yer alan bu özel adres gün içerisinde bilerce kadın ziyaretçisi ile dolup taşıyor. Bizi tavsiye eden ve arkadaşlarını yönlendiren müşterilerimize de teşekkürlerimizi iletmeyi unutmayalım!

Ürün seçimi yapmak ve farklı iç giyim ürünlerini incelmek için üyelik işlemlerinizi yapmanızı tavsiye ediyoruz. Sitemizde yapılan ürün satışlarında meydana gelecek en küçük sorun için sorumluluğu alıyoruz ve mağduriyetinizi en kısa sürede gideriyoruz. İstek, şikayet vb durumlar için mail adresimiz sitemizde mevcut bu aşamada bizlere ulaşma konusunda hiçbir şekilde sıkıntı yaşamazsınız!
holrek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla