Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Şubat 2014, 16:06   #1
herkesbilmez34
Keyifli~Üye
 
herkesbilmez34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 19 Aralık 2013
Mesajlar: 34
herkesbilmez34 is on a distinguished road
Puanlar: 393, Seviye: 1
Puanlar: 393, Seviye: 1 Puanlar: 393, Seviye: 1 Puanlar: 393, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 27%
Etkinlik: 27% Etkinlik: 27% Etkinlik: 27%
Standart Estetikte son nokta

Burun estetiği hiç kuşkusuz bayanların estetik için en çok tercih ettiği şeydir. Burun estetiği dendiğinde bayanlar istediği buruna sahip olma arzuları kabarmaktadır. Gerek kemerli gerek kemersiz bir buruna sahip olun istediğiniz buruna sahip değilseniz bunu düzeltmenin en kolay ve en güvenilir yolu estetik operasyondur.

Burun ameliyatı ile bayanlar istedikleri buruna sahip olabilmektedirler. Bu sayede aynaya bakmaktan çekinmeleri ortadan kalkmakta ve kendilerini daha güzel hissetmektedirler. Göz kapakları yaş ilerlemesi yüz hatlarının farklılığı nedeni ile zamanla sarkmaktadır. Bu sarkmaların kesin çözümü ise göz kapağı ameliyatıdır. Bu ameliyat sayesinde bayanlar daha gergin bir göz kapağına sahip olmakta ve daha genç görünmektedirler. Göz kapakları sarkık olan bayanlar bu konudaki üzüntülerine bu ameliyat sayesinde son vermektedirler. Bu operasyon sonucunda bayanlar istedikleri güzelliğe kavuşmakta ve güzel sonuçlar elde etmektedir.

Göz kapağı estetiği bayanların gözlerini ortaya çıkararak daha etkileyici bakışlara sahip olmalarını sağlamaktadır. Ayrıca bu sorunlarından dolayı olumsuz tepkilerde son bulmaktadır. Bu operasyondan sonra göz kapaklarınızdaki mükemmel değişikliği fark edecek ve yakınlarınızdan olumlu yorumlar alacaksınız.
__________________
Özgür AKSOY
herkesbilmez34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla