Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Şubat 2014, 15:48   #1
herkesbilmez34
Keyifli~Üye
 
herkesbilmez34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 19 Aralık 2013
Mesajlar: 34
herkesbilmez34 is on a distinguished road
Puanlar: 393, Seviye: 1
Puanlar: 393, Seviye: 1 Puanlar: 393, Seviye: 1 Puanlar: 393, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 27%
Etkinlik: 27% Etkinlik: 27% Etkinlik: 27%
Standart Güzelliğiniz emin ellerde sizin için estetik yapıyoruz

Estetik günümüzde yalnızca bayanlara değil bayanların olduğu kadar baylarında ilgisini çekmektedir. Artık estetiği sadece bayanlar değil baylarda yaptırmaktadır. Kepçe kulak estetiği konusunda insanlar kulak büyüklüklerini istedikleri boyuta getirebilmekte ve istedikleri şekle getirebilmektedir. Bu şekilde bayanların saçları ile saklamaya çalıştıkları kaba kulakları artık onların istediği boyuta ulaşmakta ve kepçe tabirinden kurtulmaktadır. Kepçe kulak estetiği ile her yaştan insan bu uzvunu değiştirebilmektedir.

Yüz germe operasyonu hiç kuşkusuz bayanları en vazgeçilmezidir yaşı ilerleyen bayanların zamanla yüzlerinin sarkması ve kırışıkların oluşması bayanların güzel görünümlerine gölge düşürmektedir. Bu görüntüden kurtulmak gelişen teknoloji ile artık daha da mümkün hale gelmiştir. Bayanların kullandıkları gerginleştirici kremler hiçbir zaman kesin çözüm olmamaktadır. Bu ürünlerin kullanımı hem uzun zaman almakta hem de bu ürünlere çok daha fazla para harcanmaktadır. Bu nedenle germe operasyonu bu ürünlere nazaran hem kesin çözüm olmakta hem de diğer ürünlerden daha kısa sürede etkisini göstermektedir.

Yüz estetiği ile insanlar yüzlerini istedikleri şekle sokabilmektedirler. Bayanlar bu sayede daha güzel olmakta ve daha mutlu bir hayat sürmektedirler.
__________________
Özgür AKSOY
herkesbilmez34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla