Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2014, 14:48   #1
seocini2014
Keyifli~Üye
 
seocini2014 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Aralık 2013
Mesajlar: 67
seocini2014 is on a distinguished road
Puanlar: 552, Seviye: 1
Puanlar: 552, Seviye: 1 Puanlar: 552, Seviye: 1 Puanlar: 552, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 27%
Etkinlik: 27% Etkinlik: 27% Etkinlik: 27%
Standart iş güvenliği eğitimi ankara

Domain adı: yeniuzmanakademi.com

İçerik,Başlık: iş güvenliği eğitimi ankara, işyeri hekimliği eğitimi ankara, iş güvenliği kursu ankara

Site Kuruluş Tarihi:
Kasım 2013

Tanıtım,Açıklama:


Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde kurulan ve katılımcılarına en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen bir kurumdur. Bu kurum bünyesinde işyeri hekimliği eğitimi ankara, iş güvenliği kursu, iş güvenliği eğitimi gibi eğitimler alabilirsiniz. Konusunda uzman ekibi ve profesyonel yönetimi ile gelenlerin son derece iyi yetişmesini sağlayan bu kurumsal firma ile siz de bir adım öne geçebilirsiniz.

İŞ güvenliği eğitimi ankara'ya katılmak isteyen kişilerin mühendislik, mimarlık, biyoloji, fen gibi alanları bitirmiş olmaları gerekmektedir. Bu kişilerin iş yerlerinde çalışabilmeleri için gerekli olacaktır. İşin alanına göre eğitim verilen bu kurslar 180 saat gibi bir süre devam etmektedir.90 saati uzaktan 90 saati ise örgün eğitim olarak verilecektir. Kursa katılan üyeler ilk başta işyerinde güvenlik ile ilgili eğitimleri alacaklardır. İş yerinde ki riskler ile sınıflandırılması yapılan bu uzmanlık eğitimi uzaktan da internet ortamında da yapılmaktadır. Bitiminde size verilen sertifika sayesi de kolaylık ile bir iş yerinde çalışabilecek ve iş güvenliği uzmanlığı yapabileceksiniz. İyeni Uzman akademi kurulduğu günden bu güne en, iyi eğitimciler ile çalışmış ve bu eğitimciler ile en hızlı en iyi eğitimi vermeyi hedeflemiş olan bir kurstur. Burada isterseniz tıp mezunu iseniz iş yeri hekimliği kursu da alabilirsiniz. Çalışma Sosyal Bakanlığına bağlı olan bu kurumsal şirket bünyesinde tıp mezunu olan hekimler iş yerlerinde çalışmak için belli eğitimler alabilmektedirler. Bu eğitimler yine 180 saat olarak verilecektir.180 saat eğitimin 90 saati uzaktan eğitim olarak verilecektir. Bu uzaktan eğitim sonrasından da örgün eğitim verilecektir. Bu eğitimlerde planlanan ilk hedef hekimlerin iş yerinde hekimlik yapabilmeleri için gerekli olan bilgilerin verilmesidir. Bu bilgiler ışığına kolaylık ile eğitim alabilecek ve iş güvenliği kursu Ankara da alabileceksiniz. Eğitim bittikten sonra kursa katıltan hekimler staja alınacaktır. İş yerlerinde staj yaptırılan hekimler daha sonra sertifikalarına sahip olup iş yeri hekimliği yapabileceklerdir.

Yeni Uzman Akademi Ankara?da kurulmuş olan, kurulduğu günden bu yana adaylara en iyi hizmeti ve eğitimi vermeyi planlayan bir firmadır. Kurumsal olması nedeni ile birçok kişinin tercih sebebi olan bu firma ile sizde gönül rahatlığı ile hizmet alabilirsiniz.
seocini2014 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla