Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2014, 21:42   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Türk Reseller Hosting Firması



WEB HOSTİNG HİZMETİNDE LİDERİZ

İnternet çok hızlı gelişiyor. 1993'te Dünya üzerinde sadece 50 internet sitesi vardı. Şimdiyse sayısız internet sitesi kullanıcılarına ulaşıyor. İnternet sitesinde sayfalar resimler eklentiler programlamalar uzun bir uğraş isteyen sürecin sonucunda ortaya çıkar. Bununla birlikte hayatımızın vazgeçilmezi olan internet siteleri sığınıp korunacağı bir hizmet yeri arar. Bunu sağlayan hosting hizmetidir. Burada internet sitesiyle ilgili tüm dökümanlar saklanır ve isteyen kullanıcıya ulaştırılır. Bunları saklayan web server olan bilgisayarlar çok iyi bir saklama sürecine yani web hostinge ihtiyaç duyarlar. Bu hizmetin eksiksiz olması kesintiye uğramaması gerekir. Depolama alanı kapasitesi bant genişliği veri tabanı desteği ve scriptleriyle bir hosting aranılan tüm özellikleri barındırmalıdır.

Firmamız size bu konuda en iyi web hosting hizmetini veriyor. Hosting konusunda tüm ihtiyaçlarınız karşılanarak eksiksiz bir hizmet sunulur. Koşulsuz müşteri memnuniyet ilkemizle internet siteleriniz güven içinde tüm kullanıcılara ulaşır. Bu konuda deneyimli uzman kadromuzla hizmetinizdeyiz. Aynı zamanda internet ve datacenter çözümlerinde lider firmayız. Bu konuda vps sanal sunucumuz en geniş teknolojik imkanlarla donatılmıştır. Ayrıca kiraladığınız web alanını reseller bayilik hizmetimizle başkalarına kiralayabilir reseller bayiliğinin diğer avantajlarından faydalanabilirsiniz. İster Windows ister Linux üzerinden bu hizmeti müşterilerimize sunuyoruz.

İhtiyaçlarınıza uygun ödeme seçeneklerimiz mevcuttur.*Anlık limitsiz trafik sınırsız ftp erişim anti virüs koruması asp ve php desteği asp.net 4.0 desteği Türkçe hosting ve kontrol paneli ve daha birçok özellikleriyle web hosting hizmetimden yararlanın. Bireysel kurumsal web hosting ihtiyacınız için uzman kadromuzla yanınızdayız. Ayrıca e-ticaret siteleri için memnun kalacağınız hosting hizmeti sunmaktayız.

ncbilisim.com.tr
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla