Konu: Oyun oyna
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Şubat 2014, 22:37   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Oyun oyna



İnsanların özellikle de çocukların, bu hayatta zevk alarak yaptıkları bir şey söyleyin desem, heralde cevabı oyun oynamak olur. Oyun oynamadan kastım artık öyle sokaklarda koşturarak, top oynayarak veya seksektir bu tarz oyunlar artık yerini teknolojiyle birlikte bilgisayar oyunlarına bıraktı.

Bilgisayar oyunlarında internet üzerinden oynanan flash oyunlar daha çok tercih ediliyor. Çocuklar oyun ihtiyaçları çeşitli kategorilere dağılmış olan, flash oyunları oynayarak gideriyorlar. Her türlü oyunları bulabileceğiz bu eşsiz ortamda sıkılmak artık çok zor.

Kızların beğendiği oyunlar arasında barbie oyunları, giydirme oyunları vb. tarzda erkeklerin tercih etmediği oyunlar yer almaktadır. Erkeklerin ise kızlara göre oyun alanı daha geniştir. Erkekler, araba oyunları, futbol oyunları, işletme oyunları gibi daha çok kendi alanlarındaki oyunları tercih ederler.

Geçtiğimiz senelerde oyunlar indirilmeden oynanamıyordu, ama gelişen çağımızda artık oyunlar internet üzerinden rahatlıkla oynanabiliyor. Böylelikle oyun kültürü daha bir yaygınlaştı. Kısa süre içinde çocuklarımızın birinci tercihi haline geldi.

Yazımızda genellikle çocuklardan bahsettik ama hakikaten her yaştan insanın oynayabileceği toplamda 41 kategoriden oluşan 406 adet flash oyunlarla keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Her geçen gün güncel olarak sitemize eklenen oyunlarla, flash oyun kapasitemiz gitgide artmaktadır. Üstelik oyun oynarken herhangi bir ücret veya bir şey ödemeden direkt olarak sitemiz üzerinden bedava oyun oynayabilirsiniz. Ayrıca mükemmel tasarımımızla kolaylıkla oyun oynama zevkini tadabilirsiniz.

Son olarak bizi sosyal medya üzerinden takip ederek, yeni eklenen oyunlardan anında haberdar olabilirsiniz.

Facebook : http://www.facebook.com/hosoyun

HosOyun.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla