Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Şubat 2014, 14:38   #1
herkesbilmez34
Keyifli~Üye
 
herkesbilmez34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 19 Aralık 2013
Mesajlar: 34
herkesbilmez34 is on a distinguished road
Puanlar: 393, Seviye: 1
Puanlar: 393, Seviye: 1 Puanlar: 393, Seviye: 1 Puanlar: 393, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 27%
Etkinlik: 27% Etkinlik: 27% Etkinlik: 27%
Standart Güzelliğin sırrını keşfedin

Yaşlanmamak için ne genetik faktörlere ne ömrünüzü aç geçirmeye ne de sürekli spor yapmaya ihtiyacınız kalmasın istiyorsanız estetik dünyanın nimetlerinden sonuna kadar faydalanabilirsiniz. Artık ülkemizde son derece uzman ekiplerce yapılan tüm bu işlemler birçok insana çok olumlu katkılarda bulunmaktadır.

Ülkemiz bu konuda tüm komşu ülkelerden Avrupa’dan Arap dünyasından büyük ilgi görmektedir. Bu nedenle kendinizi hiç korkmadan Türk plastik cerrahlara emanet edebilirsiniz. Doğumlardan sonra ve yaş almanın etkisiyle sarkan göğüsleriniz için göğüs dikleştirme erkekler için büyüyen memelerin yağ dokusunun ameliyatla alındığı jinekomasti kadın genital bölgesinde yapılan bir tür düzeltme işlemi olan labioplasti estetik dünyasının geniş işlem yelpazesinin sadece küçük bir kısmını oluşturmaktadır.

Özellikle kadınların vücutlarındaki deformasyonlara karşı tolerans göstermedikleri ihtiyaç duydukları anda estetik müdahale yapmaktan kaçınmadıkları görülmektedir. Meme dikleştirme hanımlara kendilerini son derece iyi hissettiren yeniden güzellik duygusu ve özgüven kazandıran bir işlemdir. Tüm kadınlara gençlik aşısı gelen estetik operasyonlar artık bir lüks değil ihtiyaç duyulduğunda vücuda güzellik katan ufak dokunuşlar olarak tanımlanmaktadır.
__________________
Özgür AKSOY
herkesbilmez34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla