Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mart 2014, 13:11   #1
seocini2014
Keyifli~Üye
 
seocini2014 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Aralık 2013
Mesajlar: 67
seocini2014 is on a distinguished road
Puanlar: 552, Seviye: 1
Puanlar: 552, Seviye: 1 Puanlar: 552, Seviye: 1 Puanlar: 552, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 27%
Etkinlik: 27% Etkinlik: 27% Etkinlik: 27%
Standart Evim Evim Güzel Evim

Domain adı: evimalisveris.com

İçerik,Başlık: Taç Nevresim , Nevresim Takımı , Ev Tekstili

Site Kuruluş Tarihi:
Şubat 2012

Tanıtım,Açıklama:




Gerçekten de en gerçekçi ve doğruluk payı yüksek atasözlerimizden bir tanesi, aslan yattığı yerden belli olur. Dekorasyonun en zevk alınan alanı kesinlikle ev döşeme. Hepimizin zevkini en çok konuşturabildiği kısım şüphesiz. Bu da birçok parça ve seçenek imkânından doğuyor. İstediğiniz renkleri kombin yapıp görenleri hayrete düşürecek bir ev dekoru yapabilmeyi hepimiz arzu ediyoruz.

Nevresiminden, duvar boyasına, şamdanından, tablosuna, avizesine derken evi baştan aşağıya istediğiniz renkte ve desende döşemek hepinizin hayali değil mi? Etrafınızdaki birçok mağaza ya da alışveriş yaptığınız, müşterisi olduğunuz diğer yerler sizin imkânlarınızı karşılamıyor olabilir. Karşılasa da ev dizaynı kesinlikle ucuz olan ya da ucuza getirilen bir şey değil, ama hem kaliteli hem uygun fiyatlı ürünler bulabilmek, satın alabilmek hepimizin hakkı. Eviniz ile ilgili takip etmek, satın almak istediğiniz birçok ev tekstili parçasını evimalisveris.com? dan bulabilirsiniz. Hala denemediyseniz daha fazla zaman kaybetmeyin, şiddetle öneriyoruz, eminiz ki aradığınız kalitede, uygun fiyatta birçok nevresim takımı göreceksiniz.

Birçok bankanın kartıyla alışveriş yapma imkânınızın olduğu bu sitede çok çeşitli ve zevkinize uygun taç nevresimler sizleri bekliyor. Birçok ürün için ücretsiz kargo seçenekleri de incelemeye değer. Lisanslı taraftar ürünlerinden, çocuk odası taç nevresim takımına kadar onlarca seçenek siz alıcılarını bekliyor, renkten renge.

Nevresim takımının yanı sıra, dört mevsim setleri, pike takımları, uyku setleri, yatak örtüleri, havlu ve hamam seti, bornoz, battaniye, masa örtüsü, koltuk örtüsü ve şalı, peştamal, çarşaf, yorgan, yastık, yatak koruyucu, hurç ve hatta banyonuz için klozet setlerine kadar birçok ürün sitede mevcut. Kampanyalardan haberdar olmak ve daha çok bilgi almak, siteyi kişiselleştirmek ve güvenli alış veriş ortamı sağlamak adına üye olup, üye girişi yapmanız gerekmekte, ardından sepetinize alarak incelediğiniz ürünler, sizlere sunulan kargo hizmetiyle en kısa zamanda kapınızda olacaktır.

Siteyi incelerken fırsat ürünlerini de gözden kaçırmamanız tavsiye edilir. İndirimli ürünler ve yeni ürünler daha rahat ulaşabilmeniz, incelemeniz adına sitede hemen sağ üst köşede ayrı bir kategoride belirtilmiştir.
seocini2014 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla