Konu: Ekonomist TV
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mart 2014, 14:11   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ekonomist TV

Ekonomi dünyasının en yeni haberlerini bulabileceğiniz sitemizde birbirinden farklı konuları inceleyerek elde etmek istediğiniz tüm detayları sitemizden inceleyebilirsiniz. Ekonomist TV sitemizin sürekli aktif olarak güncellenen konuları arasında ülke ekonomisi ve dünya ekonomisi hakkında bilgilerinizi arttırarak öğrenmek istedikleriniz hakkında net bilgilere sahip olabilirsiniz. Bilinmesi gereken tüm yönleriyle en iyi şekilde bilgilerinizi arttırabileceğiniz sitemizle bilinmesi gereken çok önemli bilgilere sahip olacaksınız.

Ekonomist TV sitemizden faydalanarak merak ettiğiniz tüm ekonomi haberlerini inceleme şansını elde edebilirsiniz. En yeni gelişmeler ve dünya üzerindeki ekonomi konularını detaylarıyla birlikte inceleyebileceğiniz sitemizde birbirinden farklı ekonomik meselelerin tartışıldığı programları inceleyebilirsiniz.

Yenilenen haberleri ve sürekli güncel konularıyla ışık tutmaya çalıştığımız Ekonomist sitemizin güncel kategorilerinden faydalanarak bilinmesi gereken tüm meseleler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Yenilenen haberler ve diğer tüm detaylarla sizlere sunduğumuz Ekonomist TV sitemizi incelemeden ekonomi nabzını tutmayın. En yeni haberleri ve farklı yönleriyle ekonomi dünyasında yaşananları incelemek için sitemizin güncel haberlerini incelemeye devam edin.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla