Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Mart 2014, 21:33   #1
avgsogutma
Keyifli~Üye
 
avgsogutma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Mart 2014
Mesajlar: 1
avgsogutma is on a distinguished road
Puanlar: 61, Seviye: 1
Puanlar: 61, Seviye: 1 Puanlar: 61, Seviye: 1 Puanlar: 61, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Avg çiğ köfte dolapları

Avg Soğutma


avgsogutma.com




Son yıllarda bir hayli popüler olan etsiz çiğ köfte satışı ile birlikte girişimci ruhlu kişiler de bu sektöre yönelmeyi tercih ediyor ve her sokakta bir çiğköfteci görebilmek artık mümkün diyebiliriz. Gideri çok az olduğu gibi getirisi ise çok fazla ve artan taleplere bağlı olarak sektörel gelişim hız kesmeden devam ediyor… Etli ya da etsiz olması fark etmiyor çünkü ülkemizde çiğ köfte kültürü çok farklı bir yerde ve talep inanılmaz derece fazla! Küçük esnafın işine gelen bu durum sektörü her geçen gün bir ileri seviyeye taşıyor ve yeni bir girişim ile uzman olmayan isimler bile çiğ köfte satışı ile karşımıza çıkıyor. Ülkemizin en önemli markalarından bir tanesi olan Tatlıses ve Komagene bu sektörde büyük başarılara imza atmış iki büyük markadır ve birçok kişi de çiğ köfte satın almak istediğinde http://www.avgsogutma.com/cig-kofte-dolaplari bu markaları tercih ediyor. Sizlere bahsetmek istediğimiz asıl konu bu iş için kullanacağınız çiğköfte dolaplarıdır… Henüz işe yeni girecek iseniz ve profesyonel bir şekilde başlamak istiyorsanız kaliteli bir dolaba sahip olmanız gerekiyor. Malzemelerinizi en iyi şekilde düzenleyebileceğiniz ve köfte harcını saklayabileceğiniz özel dolaplar sayesinde işleriniz daha kolay hale gelecek ve sunum da çok daha kaliteli olacaktır.

Bu dolaplara ulaşabileceğiniz sayısız adres var ancak işini kaliteli yapan ve profesyonel bir şekilde yürüten bir adresi sizlere sunmak istiyoruz…

http://www.avgsogutma.com sitesi tıklayarak sizler de satın almak istediğiniz çiğköfte dolabı için gerekli incelemeleri yapabilir ve siparişlerinizi verebilirsiniz. İnternet dünyası bu iş için çok uygun ve çok da pratik hizmetler sunuyor. Mağaza mağaza dolaşıp dolap seçimi yapmak yerine tek bir adres üzerinden sizler de farklı modellere saniyeler içerisinde ulaşabilirsiniz. Satın alma işlemleri için iletişim bölümüne tıklamanız ve karşınıza çıkan numarayı tuşlamanız yeterli olacaktır. Özel üretim dolaplar sayesinde artık sizler de işletmenizde daha rahat edecek ve sunum konusunda sıkıntılar yaşamayacaksınız! Daha fazla detay ve daha fazla model için siteyi ziyaret etmeniz ve ürün incelemesinde bulunmanız yeterlidir.
avgsogutma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla