Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mart 2014, 16:12   #1
seocini2014
Keyifli~Üye
 
seocini2014 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Aralık 2013
Mesajlar: 67
seocini2014 is on a distinguished road
Puanlar: 552, Seviye: 1
Puanlar: 552, Seviye: 1 Puanlar: 552, Seviye: 1 Puanlar: 552, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 27%
Etkinlik: 27% Etkinlik: 27% Etkinlik: 27%
Standart Aktüel Ürünler

Domain adı: aktuelurunler.com

İçerik,Başlık: Bim, Bim Aktüel , Aktüel Ürünler

Site Kuruluş Tarihi:
Temmuz 2011

Tanıtım, Açıklama:


Kim alışveriş yaparken etiket fiyatından daha ucuza bir ürün almak istemez ki? Bim aktüel indirimli ürünler kampanyası da tam olarak size bunu sunuyor. Tek yapmanız gereken kampanyaları siteden takip etmek.

İndirimli ürünlerin yanı sıra piyasandan daha uyguna bula bileceğiniz elektronik ürünler bim aktüel ürünlerin arasında. Bilgisayardan hoparlöre, laptop soğutucudan kablosuz mauselara kadar birçok ürün var. Bu ürünler sadece elektronikle de sınırlanmıyor. Nevresim takımları, dijital lisanslı çocuk kol saatleri, cep fenerleri, bornozlar, çaydanlıklar, yastıklar, terlikler aklınıza gelebilecek her türlü ürün mevcut bim aktüelde. Haftalık yayınlanan bim aktüel dergisinden veya siteden takip ede bilirsiniz ürünleri.

Bim mağazasına gittiniz ve hediye almak istediğiniz bir kişiye çok güzel bir ürün beğendiniz. Onun da beğeneceğini düşünerek. Ama beğenmeme ihtimalide var tabii ki. Riske girmeden bim hediye kartı hediye edin o istediği ürünü seçsin kendine. Bu hediye kartları 25tl bedelindedir üstelik sadece aldığınız bim mağazasında değil tüm bim marketlerde geçerlidir bu hediye kartı. Kartlar tek kullanımlık ve verdiğiniz kartın para üstü geri çevrilmiyor. Bu kartı internet sitesinden temin ettiğiniz takdirde bir hafta içerisinde elinizde oluyor. Çok hoş bir uygulama. Bim aktüel ürünlerinde geçmesi de ayrı bir güzellik.

Bim mağazasının özelliği; fiyatları yükselten dekorasyon personel, dağıtım, pazarlama ve reklam maliyetini düşük tutmasıdır. Bim müşterileri bu yüzden ürünün sadece kendisine para öderler. Bu yüzden hesaplı alış verişin adreslerinden biridir bim mağazaları.

Yüksek kalite düşük fiyat sunan bim mağazalarını tercih ettiğiniz zaman evinize katkıda bulunursunuz. Aynı malı neden başka bir mağazadan alasınız ki bu durumda.
Bim mağaza zinciri çok geniş olduğu için size de yakın bir bim mağazası vardır. Türkiye?de toplam 4000 tane mağazası bulunuyor. Bulunduğunuz yere en yakın şubesini bulmak için siteyi ziyaret ede bilirsiniz.

1995 yılında 21 mağazayla kurulan bim birleşik mağazalar A.Ş. ana ilkesinin yüksek kalite düşük fiyat olduğu açıkça görüle biliyor.

Hiç ziyaret etmediyseniz en az bir kere gidip kendi gözlerinizle görmelisiniz.
seocini2014 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla