Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mart 2014, 17:58   #1
herkesbilmez34
Keyifli~Üye
 
herkesbilmez34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 19 Aralık 2013
Mesajlar: 34
herkesbilmez34 is on a distinguished road
Puanlar: 393, Seviye: 1
Puanlar: 393, Seviye: 1 Puanlar: 393, Seviye: 1 Puanlar: 393, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 27%
Etkinlik: 27% Etkinlik: 27% Etkinlik: 27%
Standart Yaşa değil güzelliğe bakınız

İnsanların güzel ya da yakışıklı gözükme istediği herkes için geçerli bir istektir. Bunu istemeyen insanın olacağını tahmin etmiyoruz. İmkanı olan herkes güzel veya yakışıklı görünebilmek için can atar. Bunun için çoğu zaman yüz gençleştirme operasyonu yapılır. Bu operasyonun ardından da insanlar gerçekten de gençleşmiş olurlar.

Bu arada kadınlar için en büyük dertlerden bir diğeri selülit denilen problemdir. Bunun içinde estetik merkezimizde selülit tedavisi yapılmakta çok başarılı sonuçlar elde edilmektedir. Bunların dışında estetik merkezimizde fraksiyonel lazer tedavisi de yapılmaktadır. Bu lazer tedavisi ile ince kırışıklıklar giderilir derin kırışıklıklar azaltılır gözaltı morlukları akne izi tedavisi ameliyat sonrası oluşmuş benlerden kurtulma vb. cilt problemlerinin tedavisi yapılabilmektedir.

Estetik merkezimize geldiğiniz de estetikle ilgili her türlü tedavi muhtelif yöntemler kullanılarak tedavileri yapılmaktadır. Estetik merkezimize geldiğinizde isteklerinizi belirtiyorsunuz biz de size neler yapabileceğimizi anlatıyoruz. Böylece istediğinize göre isteklerinizi yerine getirmiş oluyoruz. Her zamankinde daha güzel ve sağlıklı olmanız dileklerimizle.
__________________
Özgür AKSOY
herkesbilmez34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla