Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Mart 2014, 03:07   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart İsmail YK Fan Club



Müzik dinlemek sıkıntılı dönemlerde bunalım çağı şeklinde isimlendirilen dönemde ruh sağlığına iyi gelmektedir. İnsanlar belirli müzik alanlarına yönelmektedir. Müzik türleri başlıca; cazz, hip hop, arabesk, rock, halk müziği, klasik müzik, ****l, pop vs. gibi tarzlarına göre sınıflara ayrılmaktadır. Her tür müziğin kendi alanına göre belirli standartlarda tarzları bulunmaktadır.

Türkiye’de isminden sıkça bahsedilen müziğin başarılı isimlerinden ismail yk, genellikle arabesk pop tarzında müzikler seslendirmektedir. Yazdığı şarkı sözleri ve seslendirdiği müzik ile başarılı projelere imza atarak uzun süre gündemde yer alan sanatçının gerçek ismi İsmail Yurtseven’ dir. 1978 yılı Almanya doğumlu olan profesyonel müzik sanatçısı 2004 yılında çıkardığı "Şappur Şuppur" adlı albümle Türkiye ve Avrupa müzik piyasasında canlılık yaratarak çok fazla sayıda ismail yk fan oluşmasını sağladı. Bunun yanı sıra çeşitli ülkelerde aldığı ödüller ile de hafızalara kazınan sanatçı hakkında detaylı bilgi almak isteyenler ismail yk fan club adresine giriş yapabilirler. Bilindiği üzere dünyanın en büyük video platformu sitesinden "En çok dinlenen Türk sanatçı" ödülüne hak kazanırken, idollük konusunda yapılan araştırmalar sonucunda zirvede yer alan isim oldu.

2010 yılında Azerbaycan'da yapılan yılın en sevilen ve en çok dinlenen sanatçısı ödülleriyle birlikte yıldızı parlayan İsmail yk yeni albümler çıkararak dinleyenlere müziğin ruhun gıdası olduğu bir kez daha hatırlattı. Yurtseven kardeşlerin en küçüğü olan İsmail YK'nın yakın zaman içerisinde yeni projelere imza atarak albüm çıkarıp çıkarmayacağı merak konusudur.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla