Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mart 2014, 02:26   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kameralı sohbet scripti - Showencam.com

Site İsmi : Showencam.com

Site Konusu : Kameralı sohbet scripti - Showencam.com

Domain Kayıt Zamanı : Kasım 2011

Tanıtım ve Açıklamalar : Showencam.com adı altında faaliyetlerini sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile görüntülü sohbet scripti ile ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bir sohbet ya da arkadaşlık sitesi mi kurmak istiyorsunuz? Hemen showencam.com sitesine bağlanın ve burada bahsi geçen kameralı sohbet scripti hakkında merak ettiklerinizi öğrenin.

Sitede tanıtılan ve satışa sunulan canlı sohbet scripti sayesinde son derece profesyonel canlı sohbet siteleri sahibi olabilirsiniz. Her gün çok sayıda insanın bir araya geldiği kaliteli bir sohbet sitesi kurmak istemekteyseniz, ilk adım olarak showencam.com arkadaşlık scripti satın almalısınız.

Showencam.com adresinden Kameralı sohbet scripti satın almadan evvel, bu script çeşitlerini test edebileceksiniz. Scriptlerin yönetim panellerini inceleme fırsatı yakalamak ve scripti detaylarıyla görmek için Demolar menüsüne uğrayınız.

Showencam Kameralı Sohbet Scripti satın alın. Hayalinizdeki arkadaşlık sitesini kurun ve siz de internetten para kazanmaya başlayın. Script hakkında tüm ayrıntılar, az önce de belirttiğimiz gibi site içerisinde kendine yer bulmuştur. Lakin ayrıca sualleriniz olduğu takdirde hiç çekinmeden canlı destek hattından müşteri temsilcileriyle görüşebilirsiniz. Canlı destek hattı meşgul ise, iletişim menüsünde yer alan telefon numaralarını arayınız.

Arzu edenler, Showencam kameralı Sohbet Scripti almak yerine, scriptin kurulu olduğu tamamen hazır siteleri satın alabilirler. Satışa sunulan bu siteleri, 'Satılık Siteler' menüsünden inceleyebilirsiniz.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla