Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mart 2014, 00:18   #1
cagritasarim
Keyifli~Üye
 
cagritasarim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Ekim 2013
Mesajlar: 27
cagritasarim is on a distinguished road
Puanlar: 540, Seviye: 1
Puanlar: 540, Seviye: 1 Puanlar: 540, Seviye: 1 Puanlar: 540, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Oyun Oynamaya Hakkınız Var

Çocuklarımızın oyun hakkı olmasına karşın, onların bu hakkı kullanmasına izin vermiyoruz. Bir Alman Profesör aynen şöyle diyor: -İmkan olursa çocukları 11 yaşına kadar oynatırım. Bu yaştan sonra derse başlatırım.- Haklılığını tartışma konusu yapabiliriz ancak çocukların oyun hakkını tanımama noktasını tartışma konusu yapmamalıyız. Bu gerçekten ciddi bir eksikliktir. Çocukların gerek zihinsel ve gerekse fiziksel gelişimine katkı sağlayabilecek oyunların tercih edilip edilmemesi bu iznin verilip verilmemesi kararına etki edebilir.
Bir aralar televizyonlar ile haber kanallarında gündeme oturan ve zararlı oyunların çocukların psikolojisini bozucu etkisi olduğu da yadsınamaz bir vakıadır. Çocukların şiddet içeren, cinsel içerikli veya kumar vb. oyunlar oynamaması için telkinlerde bulunulmalı, takip edilmeli, oynuyorsa yapıcı bir üslup ile kapatması sağlanmalıdır.
Günümüzde oyun çeşitliliği bildiğiniz üzere artmıştır. Pc başında oyun oyna gibi, flash oyunlar veya online oyunlar ile çocuklarımız oyun oynama hakkını kullanmak istemektedir. Derslerinden ve sosyal aktivitelerinden geriye kalan zamanı, onun gelişimine etkili bir biçimde katkı sağlayabilecek oyunlar oynamasına izin vererek değerlendirmesini sağlayabiliriz. Elbette siber ortamın tehlikelerine karşı onu kollamak da bizim ebeveyn olarak en önemli görevimiz olacaktır.
İşte çocuklarımız için en temiz oyunlardan seçtiğimiz yeni bir siteyi istifadelerinize sunuyoruz.
cagritasarim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla