Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mart 2014, 02:15   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Etiket Firması

Her firma için etiketler son derece önemlidir. Etiket ne kadar müşteri dostu olursa firmada o denli kazanç içerisinde olur. Özellikle eski zamanlardan baz alındığında etiket sistemi kullanmayan bir firma ürünlerin karışmasına ve yanlış fiyatlara satılmasına göz yummak zorunda kalırken etiket sistemini benimseyen bir firma son derece kazançlı olmaktadır. Aynı zamanda çok fazla eleman gereği duymamakta sadece düzenleyici ve kasa elemanları ile işlemlerini tamamlayabilmektedir.

Etiket sistemi birçok sorunu ortadan kaldırdığı için büyük bir gerekliliktir. Ancak etiketler belirli kriterlere göre hazırlanmaktadırlar. Bunlardan ilki etiketin okunaklı ve doğru basılmış olmasıdır. Ve en önemli unsurlardan biridir herkes okuduğu zaman ürünün hangi bilgileri verdiğini görebilmelidir.

Bunun yanı sıra okuyan kişinin müşteri olduğu unutulmamalıdır. Ürünün içeriğine dair bilgiler bu etiketlerde yer almalıdır. Kaç derecede yıkanacağı içeriğinde hangi malzemelerin kullanıldığı hangi kişilere tavsiye edilmediği bir etikette yazmalıdır. Eğer gerekli ise etikette uyarıcı içerikler olmalı ve barkod sistemi ile beraber fiyat detayı mutlaka yer almalıdır. Tüm etiket ve barkod sistemleri için kaynağınız http://www.sembolbarkod.net
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla