Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mart 2014, 19:14   #1
damienfate
Keyifli~Üye
 
damienfate - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Mart 2014
Mesajlar: 1
damienfate is on a distinguished road
Puanlar: 46, Seviye: 1
Puanlar: 46, Seviye: 1 Puanlar: 46, Seviye: 1 Puanlar: 46, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 7%
Etkinlik: 7% Etkinlik: 7% Etkinlik: 7%
Standart Tech Oyun - Oyun İncelemeleri, Teknoloji Haberleri ve İnternet Dünyası

Merhaba arkadaşlar,

Bugün burada size henüz yeni hizmete açtığım web sitem olan techoyun sitesini tanıtmak için bulunuyorum. Umarım nettekeyif sitesinin ekibi olarak web sitemi beğenirsiniz. Web sitemde birbirinden farklı türlere hizmet eden bilgisayar, playstation, xbox ve hatta mobil oyunları inceliyorum. Hepsi hakkında ayrıntılı yazılar yazıp hepsini değerlendiriyorum.

İnceleme ve tanıtım yazısı yazmaz ile yetinmiyor, aynı zamanda bir çok oyun hakkında ipucu ve ayrıntılı bilgi niteliği taşıyan yazılar yayınlıyorum. bu yazıları okudukça çevrimiçi veya çevrimdışı farketmeden her oyunda, oynanışınızı üst seviyelere taşıyacağınıza eminim. Bunlara örnek olarak hearthstone oyununu verebilirim. oyun tamamen ingilizce bir kart oyunu oldugundan türk oyuncular kartların özelliklerini anlama konusunda zor anlar yaşayabiliyorlar. bu yüzden benim bir çalışmam olan hearthstone türkçe konumda tüm kartların türkçe açıklamalarını bulabilirsiniz

ayrıca internet üzerinde ki bir çok oyuna da destek veriyorum. Wolfteam kaydol mak isteyen oyunlar sitem üzerinde ki bağlantıları kullanarak bu güzel fps oyununa kayıt olabilirler. Umarım websitemi beğenirsiniz. Çünkü ona çok zaman harcıyorum ve mükemmelleştirmek için ugraşıyorum. Eğer öneriniz veya eleştrileriniz varsa onları bu başlık altında tartışmak isterim. eleştirileriniz doğrultusunda web sitemi daha iyi yerlere taşıyacağımdan eminim.

herkese teşekkürler.
damienfate isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla