Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mart 2014, 13:03   #1
herkesbilmez34
Keyifli~Üye
 
herkesbilmez34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 19 Aralık 2013
Mesajlar: 34
herkesbilmez34 is on a distinguished road
Puanlar: 393, Seviye: 1
Puanlar: 393, Seviye: 1 Puanlar: 393, Seviye: 1 Puanlar: 393, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 27%
Etkinlik: 27% Etkinlik: 27% Etkinlik: 27%
Standart Daha mutlu hayatlar artık mümkün

Kadınların henüz yaşlanmadan genç yaşlarında bile mücadele ettikleri konuların başında genital estetik gelmektedir. Ergenlik ve sonrasında oluşabilen doğumlarla artan genital şekil bozuklukları vajina estetiği alanına girmektedir. Kısa ve kolay operasyonlarla giderilebilen bu tür bozukluklar hanımlar tarafından son yıllarda sıkça tercih edilmektedir.

Kızlık zarı dikimi ilişkinin üzerinden zaman da geçmiş olsa rahim duvarından alınan parçalardan yapay olarak yerleştirilerek yapılabilmektedir. Bu nedenle sıkça yaptırılan başka bir müdahale çeşididir. Sıklaşmaya paralel olarak kızlık zarı dikim fiyatı da oldukça makul seviyelerdedir. Erkeklerin genital bölgelerine dair de çeşitli estetik müdahaleler yapılabilmektedir. Örneğin kısa penis boyundan şikayet eden erkekler için penis uzatma yapılabilmektedir.

Böylece penis altındaki dokunun veya yağ tabakanın alınması ile penis boyunun daha uzun görünmesi sağlanmaktadır. Ayrıca penis etrafına vücuttan alınan yağ tabakasının sarılması ile de penis kalınlaştırma işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Tüm bu işlemler ve daha fazlası insanlar kendilerini daha iyi hissetsinler diye yaşam kaliteleri artsın diye yapılmaktadır. Bu nedenle estetikten korkmak yerine doğru müdahaleyi doğru ellerden yaptırmalısınız.
__________________
Özgür AKSOY
herkesbilmez34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla