Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mart 2014, 00:53   #1
sayginnlp
Keyifli~Üye
 
sayginnlp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 11 Mart 2014
Mesajlar: 11
sayginnlp is on a distinguished road
Puanlar: 596, Seviye: 1
Puanlar: 596, Seviye: 1 Puanlar: 596, Seviye: 1 Puanlar: 596, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 71%
Etkinlik: 71% Etkinlik: 71% Etkinlik: 71%
Standart İzmir Karşıyaka Yaşam Koçluğu Eğitimi

İzmir Karşıyaka Yaşam Koçluğu Eğitimi
Yaşam Koçluğu kişisel hedeflerine ulaşmalarında bireylere bir yol haritası sunar. Alanlarında başarılı olmuş binlerce insanın, yaşamları boyunca elde ettikleri deneyimleri danışanlara aktarır. Bu deneyimlerin ortak özelliklerini araştırır ve bireylerin kullanabilecekleri stratejiler haline çevirir. Yaşam koçluğu eğitimi ; profesyonel bir yol arkadaşlığıdır. Hayatınızda yolunuza çıkan engelleri zorlanmadan aşmanıza ve hayat kalitenizi arttırmanıza yardım eden bir sistemdir. Hayallerinizi hedeflere dönüştürmenize ve hedeflerinize doğru adım adım ilerlemenize yardımcı olur. Kendinizi keşfetmenize ve hayatınızda fark yaratmanıza yardımcı olur.
Yaşam Koçluğu Eğitimi Neler Kazandırır


• Kişisel farkındalığını artırır


• İş ve özel yaşam arasında daha iyi bir denge yaratır.


• Hedeflere ulaşmayı engelleyen tutum ve davranışları keşfetmeyi ve düzeltmeyi sağlar.


• Yaratıcılığı ve hayal gücünü kullanmayı geliştirir.


• Yaşamının sorumluluğunu alarak olaylara objektif bakmayı sağlar.


• Karar vermeyi ve uygulamayı destekler.


• Kişinin gerçekten ne istediğini fark etmesini sağlar.


• Vizyon yaratır, vizyon doğrultusunda imaj geliştirir.


•Yetenekleri bulup, bunların kullanılmasını destekler.


• Olumsuz duygu ve düşünceleri temizlemeyi sağlar.


İzmir Karşıyaka Yaşam Koçluğu Eğitiminin Amacı


İzmir Karşıyaka Yaşam Koçluğu Eğitiminin Amacı; kişinin, kendine daha fazla zaman ayırmasına ve geleceğine ilişkin daha net plan yapmasına yardımcı olmak, güçlü ve zayıf yanlarını keşfederek, kendini sorgulatmak, çözümlerini üretmek, kendi kendini yeniden yapılandırmaktır. Yaşam Koçluğu Eğitiminin Amacı; kişinin, şu an ki mevcut durumundan hedeflerine ulaşılana dek,koçun tespit ettiği program çerçevesinde kişinin yaşam alanları; kariyer, iş,finans, sağlık, aile, sosyal hayat, kişisel (endişe, öfke kontrolü, kendiniifade edebilme, stres, özgüven) v.b. alanlarda kişinin isteği doğrultusunda hayatını şekillendirmektir. Yaşam Koçları bireylerin hedeflerine daha hızlı ve etkili ulaşmasına yardımcı olmak amacıyla profesyonel bir kişisel çözüm hizmeti verirler. Yaşam koçu insanların hayatında nasıl mutlu olabileceğiyle ilgilenir.


İzmir Karşıyaka Yaşam Koçluğu Eğitiminin Türü


Bireysel Koçluk hizmet programıdır.


İzmir Karşıyaka Yaşam Koçluğu Eğitimine Kimler Katılabilir?


Hayatını hak ettiği gibi yaşamak isteyen yediden yetmişe herkes yaşam koçluğu eğitimine katılabilir. Kendini daha iyi tanımak, hayatını kendisi şekillendirmek, yaşam dengesini oluşturmak ve hayatını gerçekte olmasını istediği şekilde yaşamak isteyen herkes; ev hanımlarından, üst düzey yöneticilere, doktorlardan, öğrencilere, muhasebecilerden, avukatlara, askerlerden polislere… Hayatının tadını çıkarmak isteyen herkes katılabilir. Yaşam koçluğu; duygusal açıdan iyi durumda olan, fakat hayatlarından daha fazla şey bekleyen insanlar için çok uygundur.


İzmir Karşıyaka Yaşam Koçluğu Eğitiminin Süresi


Yaşam Koçluğu Eğitimi; bireysel olarak uygulanmaktadır. Bireysel uygulanan bu program seanslar şeklinde uygulanır. Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterlidir. Ön görüşme sırasında yaşam koçluğu programınız size özel şekilde tasarlanır.


İzmir Karşıyaka Yaşam Koçluğu Eğitiminin Süreci


Yaşam Koçluğu; programında kişinin kendi mükemmelliğine nasıl ulaşacağına dair net ve etkili yollar gösterilmektedir. Öncelikle katılımcılar, ön görüşmeye alınır. Yaşam Koçluğu Eğitimi sırasında uygulanacak seans sayısı ve içeriği danışan ihtiyaçları doğrultusunda belirlenir. Danışanlar içindekileri anlatırlar. Geçmişiyle, sorunlarıyla ve gelecekleriyle ilgilenirler. Yaşamda istenilen değişimler doğrultusunda çalışmalar yapılır. Uygulamalar ve pratiklerle program sürdürülür.


İzmir Karşıyaka Yaşam Koçluğu Eğitiminin Yöneticileri


Saygın Coaching & Consulting bünyesindeki yaşam koçları, hayatın nasıl daha etkin ve etkileşimli olabileceği sorusundan yola çıkarak, yepyeni bir yöntemle kişisel gelişim dünyasında bütünsel yaklaşım danışmanlığını uygulamaktadır.


Saygın Coaching & Consulting tarafından dünyadaki yaşamın baş aktörlerini profesyonelleştirmeye yönelik bir proje geliştirildi. Bireyin bedensel, zihinsel, sosyal ve ruhsal yönden analizi yapılarak ihtiyaçları saptanmaktadır. Bu çalışmalar Kişisel ve Kurumsal Gelişim Uzmanı / Yazar, Master Koç, Master Trainer/Uzman Psikolog Cemal KONDU genel direktörlüğünde yürütülmektedir. Ekipte, bireyin gerçekpotansiyeliyle buluşmasında etkin rol oynayan performans ve zihinsel gelişimteknikleri konusunda uzmanları da bulunmaktadır.


Saygın Coaching & Consulting ALSANCAK -GENEL MERKEZ İZMİR

Kıbrıs Şehitleri CAD No: 30 EBRU APARTMANI Daire: 11 Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224

Saygın C & C İZMİR Karşıyaka

Adres : 1732 Sokak No: 7 K:1 ( karşıyaka izban metro karşısı)Karşıyaka / İZMİR

TeL : 0(232) 369 50 81 - 0(532) 100 11 65

E-Posta : mailto:[email protected]



Sitelerimiz:

İzmir Yaşam Koçluğu Eğitimi


İzmir Karşıyaka Yaşam Koçu, Karşıyaka Yaşam Koçu İzmir, İzmir Karşıyaka Yaşam Koçluğu, Karşıyaka Yaşam Koçluğu İzmir,izmir Karşıyaka yaşam koçluğu eğitimi, Karşıyaka yaşam koçluğu eğitimi izmir, yaşam koçluğu kitap, yaşam koçluğu nedir, İzmir yaşam koçluğu sertifikası, yaşam koçluğu sertifikası İzmir, izmir yaşam koçu nasıl olunur, yaşam koçu nasıl olunur izmir, izmir yaşam koçluğu kursları, yaşam koçluğu kursları izmir, izmir kişisel yaşam koçluğu, kişisel yaşam koçluğu ve Yaşam Koçluğu Programlarıyla ilgili tüm bilgileri buradan takip edebilirsiniz
sayginnlp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla