Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mart 2014, 15:04   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Yeni Ben Bilmem Eşim Bilir

Kanal D’nin sevilen yarışması Ben Bilmem Eşim Bilir, oyunlarda da bizimle. Eğlenceli basit gibi görünen ancak bir o kadar stres ve heyecan yapan yarışma oyunlarda da aynı zevki bize tattırıyor. Topuklu ayakkabı oyunu ve bar masası oyunu ile sizlerin bilgisayarınızda.
Topuklu ayakkabı oyunu: Topuklu ayakkabı oynayacak çiftimizin ayakkabısını seçiyoruz. Hemen ardından ben bilmem eşim bilir oynarken önümüze gelen engelleri aşacak şekilde eşimizi koşturuyoruz. Dikkat edin, yere düşmemesi şart.
Bar masası oyunu: Uzun bir masamız oluyor, bu masada görevimiz kırmızı çizgiyi geçecek şekilde bardakları oraya geçirmek, yalnız çizgiyi geçmek yetmiyor masadan da düşürmememiz lazım. Düşürmeden kırmızı çizgiyi geçirdiğimiz bardaklar bize puan veriyorlar.
Bu oyunlar yakında daha da artacak ve daha fazla ben bilmem eşim bilir oyunu eklenecek. Şimdi bilgisayar başındaki çocuklar; hemen Ben Bilmem Eşim Bilir oyununu oynayabilirsiniz. Eğlenerek oynayacağınız bu oyunumuz bizi güldürmekle kalmayacak aynı zamanda isabetimizi güçlendirecek. Oynarken çok mutlu ve keyifli olacağımız oyunumuzu dostoyun.com sitesinden oynayabilirsiniz. Aynı zamanda AppStore’dan indirebilir ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Hepinize zevk alacağınız eğlenceli dakikalar diliyorum.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla