Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mart 2014, 17:49   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Hayatın Gerçek Anlamını Sözlerde Aramak

Güzel sözler, bazen aklımızı başımızdan alacak kadar hoşumuza gider. Öylesine güzel yazılmış sözler vardır ki sanki her birimizin yüreğinden birer parça taşırlar. Sanki yıllardır düşünüp de yazmaya cesaret edemediklerimizdir yazılan tüm güzel sözler. Bu yüzdendir ki bu güzel sözleri okuduğumuzda dilimizle tekrarlarken kalbimizle onaylarız gördüklerimizi.
İnsanlar, daima güzel sözler duymaktan hoşlanmışlardır. Kim sevmez ki güzel bir söz duymayı karşısındakinden? Hele ki herkes kırgın, herkes isyandayken bu hayatta, kolay mıdır insanın sevdiğinden güzel bir söz duyması? Söylenecek her güzel sözün bir değeri vardır bu hayatta. Siz de güzel sözler duymaya hasretseniz eğer http://www.guzel-sozler.biz/ adresinde bulabilirsiniz kalbinizden habersiz çıkıp anlam bulan dizeleri.
Bu adreste herkese söylenecek bir satır vardır muhakkak. Ya sevgiliye, ya anneye, ya dosta ya da sitem ettiklerinize yazılmıştır bu sözler. Size de bu güzel sözleri okumak ve sevdiklerinize hediye etmek kalır. Bu güzel ve anlamlı sayfayı ziyaret edip sevdiklerinize dünyalar kadar değerli sözler armağan edebilirsiniz. Her biri birbirinden kıymetli bu Güzel sözler, duygularınızın yeniden harekete geçmesine vesile olacaktır.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla