Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mart 2014, 21:25   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Gümüş Suyunun Hazırlanışı

“Gümüş Suyu” çok özel yöntemler kullanılarak saf gümüşün suyla karıştırılmasından oluşan; özellikler taşıyan, bağışıklık sistemini kuvvetlendirme etkisine sahip bir terkiptir. “Gümüş Suyu”; karışımdaki gümüş yoğunluğuna bağlı olarak (ppm) değişik etkiler gösterir. Farklı hastalıklar ve farklı hastalık şiddetleri göz önüne alınarak özel karışımlar hazırlanır. Kullanım miktarı ve süresi de bu esasa göre belirlenir.Gümüş suyu Amerikan EPA (Environmental Protection Agency şirketi tarafından onaylanmış bir üründür).

Gümüş Suyunun Hazırlanışı

“Gümüş Suyu” Pyramed Bio Enerji Merkezi bünyesinde de üretilen, yan etkiden tamamen uzak; antibiyotik etkiye sahip bir terkiptir. İnsanoğlunun yaklaşık yüz senedir bildiği ve terapi maksatlı kullandığı gümüş suyu; 1939’lu yıllarda antibiyotik ilaç üreten firmaların baskısıyla yok olma tehlikesiyle karşı-karşıya kalmış; hatta çeşitli ülkelerde bir takım yasaklamalarla hak etmediği bir değerlendirmeye maruz bırakılmıştır. Oysa insanlık öteden beri; sularını gümüş kaplarda saklamayı ve yemeklerini gümüş kaplardan yemeyi tercih ederek, gümüşü özellikle takı olarak üzerinde taşımayı seçmiştir. Bu; tesadüfi bir uygulama olmayıp, insanlığın binlerce yılda ortaya çıkardığı hakikatlere dayanmaktadır.

Oldukça sık kullanılmaya başlayan ve faydaları hakkında çok fazla şeylerin söylendiği su hakkında bilinmesi gereken en önemli şey de fiyatlarıdır. Kolloidal Gümüş Suyu hakkında sizlere sitemizden sunduğumuz indirimli fiyatlardan yararlanarak, dilediğiniz zaman kısa süre içinde elinizin altında bulabilirsiniz.

Kaynak:
kolloidalgumussuyu.com
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla