Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mart 2014, 09:40   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Oyuncu Amcanız



OYUN OYNAMA TUTKUSU

Oyun oynamak insanın içinden gelen vazgeçilmez denilen bir tutkudur. Bu tutku bazen öyle bir hal alır ki oynadığın oyun kısa süre içerisinde bir bağımlılık haline gelir bu nedenden dolayıdır ki oyun aslında bir anlık içimizdeki sıkılmış ruhu hafifletmek için oynanmaktadır fakat bağımlı hale geldiği taktirde bu sefer işler daha farklı yerlere kaymış olur. Özellikle bu bağımlılık çocuklarda daha fazla görülmektedir.

Günümüz teknoloji çağı olduğu için her yerde bir bilgisayar bulmak mümkün bu yüzden çocuklarda bu internetten oyun oynaması kaçınılmaz zaten bu devamlılık haline getirmemesi için ailelere büyük sorumluluk düşmektedir. Oyun oyna gibi ideal bir sürü oyun siteleri internette mevcuttur tutkulu bir biçimde oyun oynamaktan bahsedecek olursak evet insan her ne kadar iş olsun okul olsun devamlı gidip geldiği için insana stres basar ve azda olsa günün stresini atmak amacıyla eğlenecek bir şey bulmak ister işte bu durumlarda hem oyun oyna hem de günün tüm yorgunluğunu üstünden almış olur insan.

Tabii bu tutku haline gelirse insanlar dış dünyayla bağlantısını kaybeder asosyalleşmeye doğru yol alabilme riskini de göz önünde bulundurmak gerekir son olarak eğer illa oyun oynamak isterseniz oyun oyna sitesine bekliyoruz.

oyunamca.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla