Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2014, 20:21   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Atların Lordu İstanbul'da



Dünyanın dört bir yanındaki her gösteriminde seyircisini büyüleyen ‘LORD OF THE HORSES ENDULUS (ATLARIN LORDU)’, ilk kez Türkiye’de izleyicisiyle buluşacak. Nisan ayında itibaren başlayacak ve 3 ay sürecek muhteşem gösterileri için uzun bir yolculuğun ardından İstanbul’a getirilen atlar, Polonezköy’de kampa girdi. ‘Atların Kulağına Fısıldayan Adam’ olarak tanınan eğitmenleri Alex Gione eşliğinde Türkiye’ye gelen bu özel atlar, 30 Haziran Pazartesi gününe kadar İstanbul izleyicisiyle buluşacak.

Birbirinden asil ve akıllı 40 Endülüs Atı’nın sahneye çıktığı olağanüstü gösterinin ilki, 4-5-6 Nisan’da Ülker Sports Arena’da gerçekleştirilecek.

Atların Efendisi; sanat, güç ve gurur dolu bir gösteri... Usta ve atı birleştiren koşulsuz sevgi, muhteşem ışık ve görsel şov ile dev bir gösteriye dönüşüyor. Gösteride 60 at görev yapıyor.

Çocukluk hayallerinin anılarını, adrenalin tutkularını, özgürlük içinde koşan ve akrobasi yapan atları, komik midillileri, kuyruklu yıldızları, mistik dervişlerin fantezilerini, hız ve cesaret arasında görünmez bağlantıları izleyeceksiniz.

Şov için daha detaylı bilgi : www.lordofthehorses.org

Biletler biletix'de : http://www.biletix.com/etkinlik-grup...12/ISTANBUL/tr

b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla