Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2014, 20:26   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ukash Fiyatları

Canlı destek ekibimize bağlanın, bilgilerinizi bırakın, anında güncellenen Ukash Kart fiyatlarımızdan yararlanın.

Ukash Nedir?

Ukash, merkezi İngiltere'ye ait olan finans firması tarafından geliştirilmiş sanal ön ödemeli kart sistemidir. Ukash kart 19 haneli pin kodundan oluşur ve internette bir nevi kredi kartı görevi görmektedir. 19 haneli pin koduna sahip olmanız ukash kartı kullanmanıza yeterlidir. Eski telefon sisteminde kontör yükleme tarzı bir sistemdir. Ukash kart 19 haneli pin kodundan oluşur ve içerisine farklı tutarlar yüklenebilir euro cinsinden değer görür, kartın içerisinde 10,20,30,50,200,250? euro olabilir. Kullanıcı tercihine göre değişmektedir.

Ukash Kart Nasıl Alırım?

Günümüzde belli bir yer edinmiş olan ukash sistemi, bu hızla ilerleyip gelişmeyi sürdürdüğü müddetçe geleceğin en önemli alışveriş stili haline gelecek durumdadır. Ukash kartları sayesinde kişiler, maddi manevi olarak güvenli alışveriş yapma fırsatı yakalayabilmiş durumdalar. Kullanışlılığı ve pratikliğinin yanı sıra, ön ödeme özelliği ile, kredi kartlarında yaşanan, ekstrelerdeki sürpriz rakamlarla karşılaşmak gibi bir durum da söz konusu değildir. Ayrıca ön ödemeli olması ile birlikte tek kullanımlık.

Ukash Güvenli midir?

İnternetten yaptığınız alış verişlerinizde eğer kredi kartı ile yapıyorsanız, art niyetli kişiler tarafından bilgileriniz kötüye kullanılabilmektedir. Bu evrede ukash kart devreye girmekte. İhtiyacınız kadar alabiliyor olmanız sizin için büyük bir avantaj sağlayacaktır. İşlem yaptığınız sitede, art niyetli kişiler varsa enfazla aldığınız kart miktarı kadar zararınız olur, bu durum ukashın kredi kartından çok daha güvenli olduğu anlamına gelir. Bunun yanında, bu kartın kolaylık sağladığı bir çok durum söz konusudur.Kolay satın alınabilir. Tek şartı 18 yaşından büyük olmanızdır. Güvenli gördüğünüz gsm yada mail adresinize 5 dakika içerisinde gönderilmektedir.

Ukash Fiyatları

Güncel fiyatlarımızdan anında yararlanmak için. Canlı destek ekibimize iletişim bilgilerinizi bırakın, ukash fiyatlarındaki değişim anında cebinize veya mailinize gelsin. Fiyatlar Euro döviz kuruna göre değişiklik göstermektedir. Real Ukash firması olarak değerli müşterilerimize en uygun fiyatlarda hizmet sağlamaktayız. Minimize hale getirdiğimiz kart fiyatlarımız ile müşterilerimizi, birinci planda tutmaktayız ve tutmaya da devam edeceğiz. Müşterilerimize özel bazı günler kampanyalar düzenlemekteyiz. Satışını yapmış olduğumuz bu kartın fiyatlarını alış fiyatından müşterilerimize satışını yapmaktayız.

realukash.com

Kaynak: http://www.realukash.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla