Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2014, 21:05   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Beyaz Eşya Tamiri

Beyaz Eşya Tamiri

Güler yüzlü teknik eleman kadrosuyla Kaçkar Teknik Servis hizmet verdiği alan olan Beyaz eşya tamiriile eşyalarınızın dostu olmaya devam ediyor. Kaçkar teknik ustalık seviyesine ulaşmış mekanikten iyi anlayan eleman kadrosuyla hem Beyaz eşya servisi hem de tamiri yapmaktadır.

Beyaz eşyalarınız eskidi mi? Yoksa siz de beyaz eşyası yeni olduğu halde sıkıntı çekenlerden misiniz? O halde işi uzmanına yani bize bırakın. . Teknoloji değişti ve gelişti. Ancak ürünler bazen kısa süreli hatalar verebiliyor. Bu durumda iseniz kapı kapı tamirci aramanıza gerek yok adresimiz belli. Yalnızca sigorta dâhilindeki anlaşmamızın olduğu markalarınızı değil sigortası geçmiş ürünlerinizi de maddi yönden uç rakamlar vermeden tamir edebiliyoruz. Zaten en önemlisi de o değil midir?

Hizmeti vatandaşımıza ucuza ancak kaliteli bir şekilde sunmak. Bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özellik de budur. İşimiz tamir etmek bir daha geri döndüremeyecek kadar bozmak değil. Piyasadaki birçok firma kaliteli olduğunu iddia ediyor olabilir. Çünkü onlar bir Kaçkar Teknik Servis değil. Kendimize son derece güveniyoruz. Çalışkan ve her daim öğrenme isteği olan elemanlarımız en küçük maddiyatla size hizmet sunmanın peşinde.

Çamaşır makineniz ya da bulaşık makineniz mi bozuldu. Artık evinizi su basmayacak. Televizyonunuz mu bozuldu. Aman dikkat edin siz halletmeye çalışmayın devreleri bir kez yanlış kurdunuz ve bağladınız mı televizyonunuzu tekrar kullanamayabilirsiniz. Ütünüz artık kıyafetlerinize bozulan kombiniz artık sağlığınıza zarar vermesin.

kackarteknikservis.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla