Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mart 2014, 19:29   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Altyazılı Yabancı Dizi Seçeneği

Altyazılı Yabancı Dizi Seçeneği

Yabancı diziler son dönemde oldukça popüler oldu. Özellikle yerli dizilerin Hollywood filmlerine toz yutturan bölüm uzunluk bıktırıcı derecedeki ayrıntılıları sahneleri pek çok dizi severi yabancı dizileri izlemeye yönlendirmeye başladı.

Dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan dizimag kapatıldıktan sonra kaliteli yabancı dizi sitesi neredeyse kalmadı. Bu eksiklik üzerine alanında en iyilerden biri olmak üzere yola çıkan sitemiz hem Türk hem de yabancı dizi severler için yabancı dizi izle hizmeti ile sizlerin her zaman bir tık uzağında bulunuyor. Game of Trones, Spartacus, The Walking Dead, Arrow, Supernatural, Sherlok, Da Vinci Demon's gibi pek çok yabancı diziyi dilersen orijinal dilinde dilersen altyazılı dizi izle seçeneği ile izleyebilirsiniz. Daha bitmedi Türkçe dublajlı olarak televizyonlarda yayınlanan dizilerde yayın biter bitmez sizlere Türkçe dublajlı olarak sunuluyor. Böylece sıkıcı Türk dizilerine mahkûm olmadan dilerseniz bilim kurgu dilerseniz aksiyon dilerseniz korku dilerseniz dram türündeki dizileri en kalitesi görüntü ile en uyumlu altyazılar ile kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

Alanında uzman ekibimiz tarafından bölümlere gömülen altyazılar en ufak bir kayma olmaması için defalarca kontrol edilmekte en kusursuz hali ile sitemize yüklenmektedir. Sadece güncel diziler değil yayını sona eren Lost, Prison Break, Breaking Bad, Dexter, Dr House gibi tüm dünyada bilinen ve milyonlarca kişi tarafından ilgi ile izlenen dizilerde sizlere sunuluyor. İster güncel olsun ister yıllar önce bitmiş diziler olsun onlarca diziyi sitemizce keyifle seyredebilirsiniz. İyi seyirler.

dizimag.in
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla