Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mart 2014, 00:58   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Bursa Klima Servisi

Bursa Klima Servisi

Siz de bursa klima servis konusunda sorunsuz ve en iyi hizmeti almak için hemen bizi tercih edebilirsiniz. Böylece sizde son derece sağlıklı bir şekilde klimanı ile ilgili yaşadığınız sorunları gidermenin mutluluğunu yaşayacaksınız. Yıllardan beri sektörün alanında lider markası olan firmamız anında ve etkili çözüm ilkesi ile her zaman % 100 müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur ve tutmaya da devam edecektik.

Siz de Bursa klima tamiri ile ilgili garantili bir yardım almak istiyorsanız asla başka bir adres aramanıza da gerek kalmayacaktır. Bu konuda en kısa sürede belirttiğiniz adresinizde olacak ve her marka klimanızı kısa sürede tamir edeceğimizi de söylemek istiyoruz.

Bursa Klima Servisi hakkında sizin için tam bir biçilmiş kaftan olan firmamız aynı zamanda değişmesi gereken bir ürün ile ilgili de orijinal parçalar ile yardımcı olmakta ve bu servisini 1 yıl boyunca garanti kapsamı altına almaktadır. Sizde kalite ve hizmet farkını en iyi şekilde yaşamak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey hemen sizler için hazırladığımız internet sayfamızı ziyaret etmek olacaktır. Böylece online bir şekilde de klima sorunlarınızı tarafımıza bildirecek ve bu konuda randevu alabileceksiniz. Sizlere tüm tamir ve bakım servisi bütçenize uygun fiyat tarife seçenekleri ile sağladığımızı da yeri gelmişken ifade eder iyi günler dileriz.

klimaservisbursa.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla