Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Mart 2014, 00:32   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Sarıyer Televizyon Servisi

Sarıyer Televizyon Servisi

Sarıyer Philips Servisi olarak Philips marka televizyonlarınızın tüm modelleri için sorunsuz hızlı ve kaliteli bir şekilde servis hizmeti vermekteyiz. Bize telefonlarımızdan 7/24 ulaşabilirsiniz. Alanında uzman ekibimizle arıza bakım ve onarım işlemlerini kaliteli güvenli ve hızlı bir şekilde yapmaktayız. Kullandığımız ürünlerin kalitesi ile ekibimizin uzmanlığını birleştirdiğimizde ortaya çıkan sonuçtan çok memnun kalacaksınız. Biz Philips televizyon özel servisliğini yapmaktayız.

Sarıyer Samsung Servisi olarak geçen zaman ile diğer elektronik eşyalara göre ömrünü daha hızlı tamamlayan Samsung marka televizyonlarınızın tüm modellerine arıza bakım onarım işlemlerini yapmak için yanınızdayız. Bize dilediğiniz anda telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz. Alanında uzman teknolojiyi takip eden ekibimiz kaliteli ürünlerimiz ile tüm arıza bakım ve onarım işlemlerinizi güvenli ve hızlı bir şekilde sonuca ulaştırıyoruz. Kullandığımız ürünlerin kalitesi ve alanında en iyi uzman kadromuz ile sizi televizyon ile ilgili tüm sorunlarınızdan kurtarıyoruz. Biz Samsung televizyon özel servisliğini yapmaktayız.

Sarıyer Lg Servisi olarak LG marka televizyonlarınızı eski sağlığına kavuşturuyoruz. Bunun için bizi aramanız yeterli. Saat sınırlaması olmadan bize dilediğiniz an telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz. Televizyonlarınızı gönül rahatlığı ile bize teslim edebilirsiniz. Çünkü biz bu konuda alanında uzman emin olduğumuz kişilerle çalışıyoruz ve sizi mutlu göndermek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Kullandığımız tüm ürünler hem kalite açısından hem de teknolojiyi takip etme açısından asla aklınızda soru işareti bırakmayacak şekildedir. Biz LG televizyon özel servisliğini yapmaktayız.

Her geçen gün gelişen teknolojiye ayak uydurup teknolojinin gereksinimleri karşısında kendimizi geliştiriyoruz ve bu konuda da oldukça iddialıyız. Müşterilerimizin her anlamda isteklerini karşılayabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için her şeyin önünde gelir. Kalite güven ve hız bizim için çok önemlidir.

televizyonservisi.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla