Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Mart 2014, 15:58   #1
Dubaraci
Keyifli~Üye
 
Dubaraci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 11 Şubat 2014
Mesajlar: 4
Dubaraci is on a distinguished road
Puanlar: 205, Seviye: 1
Puanlar: 205, Seviye: 1 Puanlar: 205, Seviye: 1 Puanlar: 205, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 14%
Etkinlik: 14% Etkinlik: 14% Etkinlik: 14%
Standart Ktunnel yasaklanmış internet sitelerinde özgürce gezinin

İnternet kullamının yoğun bir şekilde artması ve artıkça yeni kanunlar ve sürekli olarak farklı sorunlarla karşılaşabiliyoruz. İnternet kullanıcılarının sürekli olarak karşılaştığı problemlerin başında gelen sorunlardan biri ise, istedikleri sayfalara ulaşamadıkları sorun yaşanacak diğer durumlar örneğin mahkeme kararınca kapatılan veya başka sebepten ötürü girişi kapatılmış veya kısmi erişim getirilmiş sitelere bağlanırken sorun yaşamaları uyarı veya engellerle karşılaştıkları durumlarda yasaklı sitelere giriş nasıl yapılır diye çözüm aramaktadırlar. Bu sorunlardan kurtulmalarını sağlamanın en kolay yöntemlerinden biri ise ülkemizde ilk olarak kapatılan en büyük sosyal ağlardan biri olan Youtube 2008 yılında kapatılarak 2,5 yıl boyunca erişim sağlanamamıştı. Bu süre zarfında bir çok yöntem çıkarılmaya başladı bunların başında gelen bilinirliği ve her kullanıcının kullandığı proxy servislerinden biri ise ktunnel Yasakligiris.Com - Ktunnel ile Yasaklı Sitelere Giriş olup ve günümüzde hala yerini korumaktadır. Günden güne farklı yöntemler çıkarılsa bile ilkeleri olarak bilinen internet üzerinden aktif bir şekilde bağlanacağınız web sitesi ve bilgisayarınız arasında tünel görevi görmektedir bu sayede gizlenmenizi güvenliğinizi garanti altına alarak bilgilerinizin çalınmasını önleyebilirsiniz.
İnternet tarayıcılarından farksız olan ve en çok kullanılan programlardan biri olan hotspot shield Hotspot Shield Ücretsiz Proxy Programı | Yasaklı Giriş aracılığı ile engelleri aşabilirsiniz. Tarayıcının sürekli olarak değişim sağladığı ve dilediğiniz ülke seçimi ile yurt dışından bağlanıyor gibi bağlanmanızı sağlar bu sayede bilgilerinizi koruma altına alabilirsiniz. Her ne sebepten ötürü kapatılmış olursa olsun bütün yasaklı sitelere bağlanmayı mümkün kılar.
Dns ayarları Dns Ayarları | Yasaklı Giriş ise bütün sorunları çözmenin başında gelir fakat bir çok web sitesine dns değiştirme işlemleri ile girmeniz bazen mümkün olmayabiliyor. Sansürün farklı çeşitleri vardır. Mahkeme kararınca kapatılan veya Türk telekom tarafından IP yasaklama yöntemleri. Bu nedenden dolayı üst belirtilen web sitesinde kendinize en uygun çözümü bulabilir ve akıllı mobil cihazlarda bu yöntemleri kullanabilirsiniz.
Dubaraci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla