Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mart 2014, 00:11   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Bursa soba bakımı

GÜVENLE SOBA KULLANIMI

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte bireylerin yaşam biçimleri teknolojiyle beraber gelişip değişse bile soba kullanımı önemini yitirmemiştir. Geçmiş kültürün en önemli öğesi ve yansıması olan soba ülkemizde özellikle kurak iklim bölgesinde ve soğuk olan bölgelerde tercih edilmektedir. Soba ile bireyler evlerini iş yerlerini okulları kafeteryaları dahi ısıtma olanağı vardır. Soba bireyleri ısıttığı gibi bireylere huzurlu bir ortamı da sunmaktadır. İnsanlar için bu derece önemli olan soba kişilere hem bedenen hem de ruhen konfor sunmaktadır.

Soba kullanan her birey sobayı nerede kullanırsa kullansın en az yılda iki kere baca temizliği yapmalıdır. Ayrıca soba zehirlenmesini önlemek için de Soba bakımı oldukça gerekli ve bireyler tarafından önemsenmesi gerekir.

Bursa'nın her ilçesinde yaşayan yani Bursa'da ikamet eden herkese hizmet sunan; Bursa soba bakımı ile her birey sobalarının temizliğini yaptırabilir ve sobalarını güvenle kullanabilirler. Hem bireylerin sağlığı açısından hem de çevre sağlığı açısından sobaların temizliği oldukça gereklidir. Tüm bunların yanı sıra; soba onarımı oldukça ekonomik bir fiyatta söz konusu hizmet dâhilinde sunulmaktadır. Ayrıca bacaların temizliği bakımı ve onarımı da söz konusu hizmet dâhilinde yapılmaktadır. Çünkü hem sağlıklı bir toplum hem de sağlıklı bir çevre için sobaların çevre ve insan sağlığına uyumlu olması gerekmektedir. Netice itibariyle soba kullanan her birey için özel hizmet sunulmaktadır.

sobabakimi.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla