Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mart 2014, 11:27   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Zeytinburnu Televizyon Servisi

Zeytinburnu Televizyon Servisi

Televizyonlar evlerimizin en değerli elektronik eşyalarından biridir. Evde vakit geçirmek için en çok tercih edilen ve en büyük eğlence kaynağı olan televizyonun bozulması bütün aileler için tatsız bir durumdur. Uzun süren servis bakımları çözümsüz kalan sorunlar servis kaynaklı hatalar ve gecikmelerden siz de bıktıysanız hepinizi servisimize bekliyoruz. Televizyonunuzda meydana gelen arızaları yerinde tespit ederek bakım onarım montaj ve tamir işlerini en hızlı bir şekilde ve itina ile gerçekleştirmekteyiz.

İstanbul'da ikamet eden servisimiz farklı marka televizyonlarınız için özel bakım ve tamir imkânı sunmaktadır. Televizyonunuzda meydana gelen her türlü probleme uzman kadromuz ile hızlı ve kesin çözüm sunulur. Gelişen ve değişen televizyon teknolojisine hâkim olan servisimize her modelde televizyonun bakım ve tamiri için güvenle başvurabilirsiniz. Zeytinburnu Toshiba Servisi Toshiba marka televizyonlarınızın her modelinin bakım ve tamiri için gerekli hizmeti vermektedir. Yine Zeytinburnu Lg Servisi LG televizyonlarınızın onarımı için Zeytinburnu Samsung Servisi de Samsung marka tüm model televizyonlarınızın montaj tamir bakım ve onarım işlemleri için tercih edebilirsiniz. Üstelik sıra beklemeden ve sorun yaşamadan kaliteli hizmete en hızlı şekilde üstelik uygun fiyatlarla ulaşın.

Plazma LCD LED televizyonlarınızın montaj işlemleri her türlü bakım onarım tamir için teknik destek veren Özel Zeytinburnu Televizyon Servisi ürünlerin taşıma nakliye işlemlerini de itina ve özenle yapmaktadır. Ürünler nakliye sırasında dikkatle taşınmakta ve her türlü hasardan korunmaktadır. Kaliteli servis misyonumuz ve güler yüzlü müşteri politikamızla sizin hizmetinizde olan Zeytinburnu Televizyon Servisi televizyonunuzun sizin için ne kadar önemli olduğunun bilincinde olarak uzman teknik elemanları ile her türlü probleminizin çözümü için size hizmet vermektedir. Siz de fırsatlarımızdan yararlanmak ve kaliteye ulaşmak istiyorsanız bize çağrı merkezlerimizden ulaşın.

istanbultvtamir.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla