Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mart 2014, 23:54   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Taşeron haber sitesi - Taseronhaber.com

Site İsmi : Taseronhaber.com

Site Konusu : Taşeron haber sitesi - Taseronhaber.com

Etiketler : Taşeron, Taşeron haber, Taşeron işçi haberleri, Haber 7, Siyaset haberleri, Spor haberleri, İşçi dernekleri, Kaşip, Taşeron işçi, haber7

Domain Kayıt Zamanı : Ağustos 2011

Tanıtım ve Açıklamalar : Taseronhaber.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren haber sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile taşeron işçi haberleri başta olmak üzere ülke gündeminde yaşanan tüm gelişmeleri takip etme fırsatı bulabilirsiniz.

Taşeron haber sitesi arayanlar, taşeron işçi haberlerini yakından takip etmek isteyenler, taseronhaber.com sitesine giriş yapabilirler.

Site içerisinde çok sayıda haber kategorisi mevcuttur. Bu kategorilerden bazıları şu şekilde sıralanabilir: Gündem Haberleri, Taşeron İşçi haberleri, Siyaset haberleri, Yaşam haberleri, Spor haberleri, Sağlık haberleri, Teknoloji Haberleri.

Yukarıda adı geçen Tüm bu haber kategorilerine gözatan site ziyaretçileri aynı zamanda işçi derneklerinde yaşanan son gelişmeleri, Kaşip ile ilgili haberleri ve birbirinden değerli köşe yazarlarının Taşeron işçiler hakkında kaleme aldığı yazıları inceleyebilecektir.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla