Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mart 2014, 11:28   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Anlaşmalı Matbaa Firması

MATBAAMIZA DAVETLİSİNİZ

Müşteri odaklı matbaamız her türlü baskı hizmetini en kaliteli ve en ileri teknoloji ile siz değerli müşterilerimize sunmakta. Ayrıca anlaşmalı matbaa oluşumuz sebebi ile irsaliye fatura basımı irsaliyeli fatura gibi mali değeri olan belgeleri basma yetkisine sahip oluşumuz biliyoruz ki sizlere daha güvenli ellerde olduğunuzu hissettirerek bizlerin günden güne katlanan bir özveri ile çalışmamızı da sağlamaktadır.

Matbaamızın üretimi baskı öncesi baskı ve baskı sonrası olarak üç temel bölümden oluşmakta olup sonrasında ise bu bölümleri üretim planlama kalite kontrol ve pazarlama gibi bölümler destekler. Antetli kâğıt logo kartvizit zarf gibi kurumsal kimliklerinizde farklı çizgi anlayışımız ile birlikte hem birbirinden yenilikçi tasarımlarımızı beğeninize sunuyor hem de sizin öneri ve fikirlerinizi de değerlendirerek daha iyi işler başarmak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Katolog afiş renkli veya renksiz el broşürleri gibi kurumsal ve ticari etkinliklerinize yardımcı baskılar ile estetikliğin ön planda olduğu birbirinden farklı seçeneklerimizi sizlerin beğenisine sunmaktan heyecan duyuyoruz. Firmanızın daha da tanınması prestijinizi arttırarak en yüksek seviyelere ulaşması için sizler kadar çok çalıştığımızı ve işlerinizi önemsediğimizi matbaa anlayışımızı git gide geliştirdiğimizi bilmenizi isteriz. Bunun dışında davetiye bloknotlar gazete ve dergiler kitap gibi basımlar ile çok sayıda ürün basımı seçeneklerimizi de hizmetinize sunmaktayız. İstediğiniz her resim şekil ve yazının basımı en kaliteli kağıt veya malzemeler üzerine en uygun fiyatlarla yapılmaktadır.

Estetiğe önem veren yaratıcı ayrıntıları algılayabilen titiz ve yetenekli çalışma arkadaşlarımız ile sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışmaktayız. Uzman kadromuz ve yüksek kapasiteli personelimiz ile en yüksek baskı kalitesini zamanında ve en düşük fire ile gerçekleştirmek en önemli hedefimiz. Siz de bu güveni bizimle paylaşmak istiyorsanız firmamızı hiç düşünmeden tercih edebilir gönül rahatlığı ile çalışmalarınıza devam edebilirsiniz.

anlasmalimatbaa.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla