Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mart 2014, 14:59   #1
Dubaraci
Keyifli~Üye
 
Dubaraci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 11 Şubat 2014
Mesajlar: 4
Dubaraci is on a distinguished road
Puanlar: 205, Seviye: 1
Puanlar: 205, Seviye: 1 Puanlar: 205, Seviye: 1 Puanlar: 205, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 14%
Etkinlik: 14% Etkinlik: 14% Etkinlik: 14%
Standart Yasaklanmış sitelere özgürce girin

Ktunnel, ilk olarak günümüze 2008 yılında girmiş olan ve mahkemelerce veya farklı sebeplerden dolayı erişime engellenmiş web sitelerine bağlanmak için kullanılmaktadır. Ktunnel youtube'un kapatılmasının ardından dünya çapında kullanılsa bile en çok ülkemizde giriş elde etmiştir. Alexa değeri rakamlarla sayılacak derecede günlük bir çok kullanıcının kullandığı proxy servisidir.
Yasaklı sitelere bağlanmak için en etkili ve kullanımı kolay yollardan biridir. Web sitesi üzerinde kendi sanal sunucularından destek alarak yurt dışından herhangi ülkelere dağılarak farklı IP adresleri aracılığı ile sizleri farklı ülkelerden bağlanıyormuş gibi göstermektedir.
İnternetin vazgeçilmezi haline gelmiş olup her kullanıcının aklında kalan ve erişime engellenmiş sitelere bağlanmak için aracı geçiş yani tünel sitesidir. Tabii ki her site sağlıklı değildir ülkemizde kapatılan sitelerin haddi hesabı yok ama bunlar haksız yere kapatılmış denmeyecek kadar büyük sorunlar teşkil ediyor. Yasaklı sitelere giriş aracı bilgi edinebileceğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz sitelere bağlanmak için kullanılmaktadır.
Erişim engeli getirilmiş bütün web sitelerine sorunsuz bir şekilde bağlanmaktan öte gezinirken kişisel bilgilerinizi veya IP adresinizi gizler. Bu sayede hem hacker hemde bilgi erişimi sağlayacak servislerden sizleri korur. Özel sektörler, iş yerleri ve resmi kuruluşlarda bile kullanabileceğiniz bir servis olup tamamen ücretsizdir. Diğer yöntemler yöntemlerden biri ise dns değiştirme işlemleridir. Peki dns nasıl değiştirilir bunu hemen hemen bilmeyen hiç bir kullanıcı yoktur fakat web sitemiz üzerinden bu sorunların hepsini çözebilirsiniz.
Dubaraci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla